Cooler Master vill att du ska spela i ett ägg… och erövra marknaden för spelstolar

Cooler Master Orb X Gamepod © Cooler Master

För trots allt, inneslutningen i hjärtat av hans spelstol
det kanske inte är så illa?

Cooler Master är välkänd för sina många kringutrustning för videospelsentusiaster och är mycket mindre för sina möbler. Tillverkaren har dock distribuerat ett brett utbud av stolar och skrivbord för att stödja spelare.

Läs också:
Philips presenterar sin nya 49″ Ultra Wide-skärm som kommer att tillfredsställa proffs och spelare

Orb X Gamepod: kokongeffekten?

Hybrid, Motion och Caliber är de tre serierna av spelstolar designade av Cooler Master. De kommer snart att få sällskap av Orb X Gamepod som dock är mer ett roligt UFO snarare än stolen som vi är vana vid att associera med en spelkonfiguration.

Cooler Master Orb X Gamepod © Cooler Master

Saken har allt från ägget som vi skulle ha skurit en fasad i för att förstås kunna slinka in, men också för att stödja allt det som gör charmen med våra datorer idag. Orb X Gamepod fungerar inte bara som ett säte, den fungerar också som ett “skrivbord” och har de nödvändiga klämmorna för att fästa en monitor.

Läs också:
Magma och Pyro: de nya Roccat-tangentborden är tillgängliga

49-tums skärm och 2.1 surroundkit

Till slut förvandlas odjuret till en riktig videospelstation, en gamepod som Cooler Master tycker om att kalla det, som har ett motoriserat övre tak för enklare insteg. En kapell som kan “stödja” upp till 49-tums diagonala PC-spelskärmar… såvida du inte föredrar en trippel 27-tumsskärm.

Cooler Master Orb X Gamepod © Cooler Master

Cooler Master betonar uppenbarligen närvaron av ljudutrustning, ett 2.1-kit som tillverkaren trots allt kvalificerar som “surround” och som har flera kontrollkommandon. Det är naturligtvis en fråga om alla ergonomiska förfinningar som är specifika för denna typ av säte och Cooler Master frammanar också närvaron av en skjutlåda som kommer ut ur facket som finns på baksidan av Orb X Gamepod.

Vi gissar att Cooler Master fattade det rätt så att besten inte förvandlas till en smutsig hög med sladdar överallt, men han går tyvärr inte in på detaljer … och han utvecklar inte heller datum för tillgänglighet och pris av leksaken. Förmodligen utom räckhåll för de flesta budgetar.

Källa: Toms hårdvara

Relaterade Artiklar

Back to top button