Conad stänger för alltid: här är vilken ny butik som kommer att ta dess plats

Exportör av hög kvalitet men framför allt tradition, Italien kan inte ignorera sina stormarknader fulla av varor som fullt ut representerar landet. Samtidigt, varumärkena av butiker som gör allt detta tillgängligt är en verklig stolthet för nationen, som varumärket Conad.

Faktum är att över hela ytan av det italienska territoriet är gruppens stormarknader perfekt förgrenade och kan förse vem som helst med vilken typ av mat eller föremål som helst för hemmet.

Det skulle dock finnas några stora nyheter som skulle beröra en av Conad-gruppens butiker, som skulle vara redo att stänga permanent. Detta skulle lämna utrymme för en ny verklighetallt inte på grund av en kris för varumärket utan helt enkelt på grund av en omorganisation av närvaron i hela territoriet.

Conad: den välkända stormarknaden stänger i byn Modena, Verdissima Intimo Moda kommer att anlända

Ingen trodde på det från början men tydligen kommer allt att vara sant. En av Conads stormarknader i övre Italien måste ge vika för en ny verklighet. Vi pratar om snabbköpet som ligger i byn Cognento, som tillhör Modenas territorium. I det här fallet kommer den berömda stormarknaden att stänga sina dörrar för att göra plats för en outlet Väldigt grönt.

Det är om Mode underkläder, en verklighet som redan har funnits ett tag och som ger fantastiska resultat. Ytan på det nya outleten kommer att uppta 300 kvadratmeter och kommer att bygga på en mycket modern design i färgernas namn. Och vad tycker du om den här situationen?

Relaterade Artiklar

Back to top button