Conad: den italienska stormarknaden säger hejdå och stänger för alltid

För flera år sedan väckte nyheten en sensation som överraskade invånarna till en bråkdel av Modenai övre Italien. Conad beslutade att stänga en av sina butiker under 2019 och lämnade därmed människorna i Cognento utan en referenspunkt för italienska stormarknader.

Utrymmet lämnades till en ny verklighet som för bara en månad sedan officiellt invigdes på territoriet, precis på samma mark. Så folk har börjat utveckla rörelse i det området igen, runt det nya varumärket det går under namnet Intima mode. Uppenbarligen är de möjligheter som denna butik erbjuder tydligt olika, men definitivt mycket användbara för distriktet.

Conad: den gamla butiken i provinsen Modena har officiellt ersatts av en ny verklighet som tillhör varumärket Verdissima

Det har gått länge sedan senast invånarna i byn mer kända under namnet Cognento har sett Conad Store. Luckorna sänktes 2019, för att ge plats idag för vad som är en verklighet som precis invigdes i april förra året. Det här är Intima Moda Factory outlet, som står på samma yta och firar nästan femtio år av varumärket.

Kom ihåg att outleten i fråga har funnits sedan 1972 som företag, för att fira sin stora tillväxt idag. Den 16 april öppnade Butikens luckor officiellt, som också har en stor yta som används för parkering av fordon. Öppettiderna är från 10 på morgonen till 19:30 på kvällen.

Relaterade Artiklar

Back to top button