Clubhouse kommer till Android åtminstone om ett par månader

Det sociala nätverket för ögonblickets ljudinnehåll, Klubbhusgav nyligen en uppskattning av tiden det kommer att ta innan releasen Android ansökan är officiellt släppt.

Efter den omvända konstruktionen av iOS-appen som gjorde det möjligt att ge liv åt den första inofficiella men funktionella versionen för Android, måste vi vänta lite längre “några månader“För att använda den officiella. Låt oss ta reda på detaljerna tillsammans.

Klubbhus: Det kommer att ta minst ett par månader att landa på Android

Under det veckovisa evenemanget Townhall, medgrundare av Clubhouse Paul Davison sa att företaget jobbar hårt för att landa på Android, men det kommer fortfarande att ta ett par månader. Denna försening, snarare än utvecklingsproblem, skulle vara kopplad till den känsliga frågan om skalbarhet i det sociala nätverket.

Den plötsliga tillväxt som öppnandet för Android-världen skulle innebära, i själva verket riskerar det att rubba plattformens driftsdynamik. Av denna anledning funderar företaget samtidigt på en rad förbättringar som ska göras. Under evenemanget tillkännagav företaget verktyg för kreatörer som också kommer att kunna tjäna pengar på sina evenemang i framtiden.

Men för varje dag som går hamnar Clubhouse med olika komplikationer och en hänsynslös marknad. Å ena sidan finns det alla stora konkurrenter som implementerar liknande funktioner, som Twitter Spaces, medan å andra sidan en handfull illvilliga personer föreslår skadliga falska applikationer i Google Play Butik. Uppenbarligen måste vi bara vänta lite till för att ha ett officiellt datum.

Relaterade Artiklar

Back to top button