Cleanmgr+ är ett alternativ till det klassiska Windows Diskrensningsverktyget

Windows Diskrensningsverktyg ( Cleanmgr.exe ) är ett fantastiskt inbyggt rengöringsverktyg som har funnits i flera år. Microsoft taggade diskrensning(Diskrensning) som en föråldrad funktion. En ny Storage Sense-funktion har introducerats som kommer att ersätta Diskrensning i framtida byggen. Men om du litade på ett verktyg diskrensning(Diskrensning) och har använt det ganska ofta, då bör du leta efter alternativ. Oroa dig inte eftersom verktyget vi kommer att täcka i det här inlägget är det perfekta alternativet diskrensning(Diskrensning) . Verktyget kallas Cleanmgr+ som kommer med alla medel diskrensning.(Diskrensning) plus några extra funktioner.

Cleanmgr+- alternativ Diskrensningsverktyg

Cleanmgr+ är helt gratis och, som jag nämnde, innehåller alla funktioner som originalet Cleanmgr.exe , samt några ytterligare. Det bästa med det här verktyget är att det använder liknande tekniska termer och beskrivningar, vilket gör det enkelt och bekant att använda.

För att komma igång måste du köra det här verktyget som administratör. När det gäller verktyget som stoppar och startar om vissa tjänster, kräver det administratörsbehörighet. När den har startat kan du börja välja de filtyper du vill rensa upp.

De olika kategorierna heter samma som i Cleanmgr.exe . Genom att klicka på något av objekten i listan kommer du att se en beskrivning som berättar exakt vilka typer av filer som kommer att raderas med det här alternativet. Om du klickar på fliken + mer kommer du att se alla alternativ som erbjuder Cleanmgr+ utöver standardalternativen.

Under fliken Avancerat hittar du alternativ som cache Google Chrome cache Mozilla Firefox(Mozilla Firefox Cache) , cache Opera(Opera Cache) , cache Vivaldi(Vivaldi Cache), Försvarare(Windows Defender) Nedladdningar(Windows Nedladdningar) felrapporter(Windows Felrapportering) windows ikon cache(Windows Icon Cache), etc.

När du har valt alla alternativ är det dags att klicka på ” Rengöring”. (Rengöring) Du kan aktivera förhandsgranskning för att se status för skriptet medan det körs på din dator. Dessutom kan flera dialogrutor visas när skriptet rensar upp valda filer på din dator.

Programmet har lite mer att erbjuda. Om du går in i inställningar kan du hitta ett alternativ att aktivera Windows Diskrensning(Windows Diskrensning) . Det(Vilket) betyder att programmet kommer att köra klassikern Cleanmgr.exe medan det stöds Microsoft . Dessutom kan du även skicka parametrar eller köra anpassade städare.

Om du vill prova den senaste versionen av Storage Sense har programmet även en länk till den inställningar(Inställningar) . Storage Sense är en avancerad uppsättning när det gäller funktioner Cleanmgr.exe och kan göra allt han gjorde Cleanmgr.

Cleanmgr+ är definitivt ett bra alternativ utfasad Cleanmgr.exe(Cleanmgr.exe) . Verktyget har funnits i flera år och många användare använder det aktivt för att rensa upp sina datorer och frigöra diskutrymme. Cleanmgr+ lika bra, plus att den kommer med extra funktioner och fungerar med en ännu större uppsättning filer.

Verktyget är helt gratis och är aktivt utvecklat. Men se till att du skapar en systemåterställningspunkt innan du använder något sådant verktyg. Klicka här (Klicka här)(Klicka här för att ladda ner Cleanmgr+ . Han är just nu inne betaversioner(beta) .

Windows Diskrensningsverktyg (Cleanmgr.exe) är ett fantastiskt inbyggt rensningsverktyg som har funnits i flera år. Microsoft har markerat Diskrensning som en föråldrad funktion. En ny Storage Sense-funktion introducerades som är redo att ersätta Diskrensning i framtida versioner. Men om du litade på verktyget Diskrensning och använde det ganska mycket, måste du vara på en plats som letar efter alternativ. Oroa dig inte, eftersom verktyget som vi kommer att täcka i det här inlägget är ett perfekt alternativ till Diskrensning. Verktyget kallas Cleanmgr+ som kommer med all diskrensning plus några extra funktioner.

Cleanmgr+ – alternativ till Diskrensningsverktyget

Cleanmgr+ - alternativ till Diskrensningsverktyget

Cleanmgr+ är helt gratis och som jag nämnde kommer den med alla funktioner som den ursprungliga Cleanmgr.exe erbjöd plus några extra. Det bästa med detta verktyg är att det använder liknande tekniska termer och beskrivningar vilket gör det enkelt och bekant att använda.

För att komma igång måste du köra det här verktyget som administratör. När det gäller verktyget att stoppa och starta om vissa av tjänsterna, kräver det administratörsbehörighet för att göra det. När du väl har börjat kan du börja välja vilka typer av filer du vill göra en rensning på.

Olika kategorier namnges på liknande sätt som i Cleanmgr.exe. Om du klickar på något av objekten i listan visas en beskrivning som talar om exakt vilka typer av filer som detta alternativ kommer att radera. Om du klickar på + mer fliken, kommer du att se alla alternativ som Cleanmgr+ erbjuder utöver standardalternativen.

Under fliken +mer hittar du alternativ som Google Chrome cache, Mozilla Firefox Cache, Opera Cache, Vivaldi Cache, Windows Defender, Windows Downloads, Windows Error Reporting, Windows Icon Cache etc.

När du är klar med att välja alla alternativ är det dags att trycka på Städa knapp. Du kan aktivera förhandsgranskning för att se skriptets status när det körs på din dator. Dessutom kan några dialogrutor dyka upp när skriptet rensar de valda filerna på din dator.

Programmet har lite mer att erbjuda. Om du går in i inställningarna kan du hitta ett alternativ för att inkludera Windows Diskrensning. Vilket innebär att programmet kommer att köra klassisk Cleanmgr.exe så länge det stöds av Microsoft. Dessutom kan du även skicka parametrar eller köra anpassade städare.

Om du vill prova den senaste Storage Sense, har programmet också en länk till det i inställningarna. Storage Sense när det gäller funktioner är en superset av Cleanmgr.exe och kan utföra allt som Cleanmgr gjorde.

Cleanmgr+ är säkert ett bra alternativ till den utgående Cleanmgr.exe. Verktyget har funnits i flera år och många användare har aktivt använt det för att rensa upp sina datorer och frigöra lite diskutrymme. Cleanmgr+ är lika bra plus att det kommer med extra funktioner och fungerar med en ännu större uppsättning filer.

Verktyget är helt gratis och utvecklas aktivt. Men se till att du skapar en systemåterställningspunkt innan du använder något sådant verktyg. Klicka här för att ladda ner Cleanmgr+. Den är för närvarande i Beta.

Relaterade Artiklar

Back to top button