CinemaCon: releaser, casting, vad ska man komma ihåg från DC Comics-programmet?

Shazam Fury of the Gods © Warner Bros.

Under CinemaCon, Warner Bros. presenterade bilder och information för fem av hans framtida DC-filmer. Om vi ​​måste vänta med att se dem själva, trailers är fortfarande konfidentiella, här är en liten sammanfattning av vad vi redan vet.

Det blir inte så mycket att vänta på…

Trailers för (nästan) alla DC-filmer 2022 och 2023

Medan ryktena om en total översyn av DC-universumet på bio är utbredda och skådespelaren Ezra Miller kanske inte stannar länge i Flash-kostymen efter flera skandaler, har Warner Bros. hade fortfarande mycket att visa för sina kommande DCEU-filmer på CinemaCon.

Speciellt för personerna på plats, eftersom det främst handlade om olika trailers och videos till nästa filmer som är Blixten (med bilder på Läderlappen av Michael Keaton), svart adam, Shazam: Fury of the Gods, Aquaman och det förlorade kungariket och den animerade filmen DC League of Super Pets. Det råder ingen tvekan om att allt detta snart kommer att släppas till allmänheten, i synnerhet för svart adam (släpps 21 oktober) och DC League of Super Pets (29 juli), vars teatersändningar ligger nära. Kom också ihåg att Dwayne “The Rock” Johnson kommer att vara närvarande i castingen av båda filmerna.

Shazam 2 : en ton som är identisk med den första

Shazam: Fury of the Gods, som kom för sin del den 14 december, gynnades särskilt av närvaron av en del av skådespelaren på plats. Huvudskådespelaren, Zachary Levi, lovade särskilt att teman i det första opuset alltid skulle finnas där. Så förvänta dig en blandning av action, komedi och drama, medan skådespelerskan Helen Mirren kommer att spela antagonisten Hespera. Den senare sa om filmens besättning: ” Det är den mest underbara galna familj jag någonsin haft äran att vara en del av. Du behöver bara hålla näsan och hoppa ner i djupet och låta tromben ta dig bort. »

Slutligen, kom ihåg detAquaman och det förlorade kungariket kommer (normalt) den 17 mars 2023. Den kommer att följas av Blixten 23 juni 2023. Filmer Blå skalbagge eller Batgirl (det borde a priori vara exklusivt för HBO Max men också kunde komma till biografen i Frankrike) var inte närvarande vid denna kongress, på grund av projektens ungdom.

Om samma ämne:
The Flash, Aquaman 2, Black Adam… Warner Bros. skakar om (och trycker tillbaka) kalendern för sina filmer

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button