Chrome: Ett populärt tillägg måste avinstalleras direkt

Den här gången är det en mycket känd och uppskattad förlängning av Google Chrome att vara en skadlig programvara farlig. Praktisk och funktionell, den har laddats ner och installerats av miljontals användare. Det är brådskande att avinstallera det nu.

“The Great Suspender” är skadlig programvara förlängning av Google Chrome

Kallas “Den stora hängslen”Google Chrome-tillägget som faktiskt är farlig skadlig programvara. Mer än 2 miljoner användare har laddat ner och installerat det och uppskattar det för dess funktioner. Dess egenhet låg i rminska minnesanvändningen av öppna flikar på Chrome genom att stoppa oanvända. En oumbärlig funktion med tanke på minneshungern i Googles webbläsarsystem.

Det bör dock noteras att detta Chrome-tillägg tills nyligen inte var skadlig programvara. Mutationen till ett farligt virus inträffade i juni 2020, enligt vissa certifierade källor, ett oidentifierat företag köpte “The Great Suspender”. Detta berodde på att dess utvecklare inte längre kunde ta sig tid att uppdatera projektet.

Allt började när detta Chrome-tillägg uppdaterades till version 7.1.8. Experter har hittat farligt inuti manus. I praktiken spårade och registrerade dessa data från de webbplatser som användare besökte.

Handlingen av Microsoft var omedelbart med att ta bort e uppdatera den till version 7.1.9 som inte inkluderar dessa skript. Baklänges Google han bestämde sig för att radera den permanent från sin butik och Chrome eftersom källan inte är tydlig och tillförlitlig. Som ett resultat kan faror uppstå i framtiden som skulle äventyra användarnas säkerhet.

Detta är inte första gången detta har hänt med Google och dessa applikationer har avslöjat sin skadliga karaktär. Faktum är att det till och med nyligen upptäcktes att vissa Chrome-tillägg var farliga virus. Det väsentliga är att omedelbart söka skydd och avinstallera vad som förklaras skada.

Relaterade Artiklar

Back to top button