Chockerbjudande på Lenovo Legion 5 gaming laptop med dess RTX 3060

Börja det nya läsåret i bästa regi med denna galna kampanj på Lenovo Legion 5 gaming laptop som kostar mindre än 900€ på Cdiscount.

Lenovo Legion 5 © Lenovo

Lenovo Legion 5 är en bärbar dator utan OS men utrustad med ett NVIDIA GeForce RTX 3060 grafikkort och allt du behöver för att spela under de bästa förhållanden.

Lenovo Legion 5 i ett nötskal:

  • Skärm som stöder 120Hz
  • 512 GB SSD
  • RTX 3060 grafikkort

Med dagens exceptionella kampanj kan du hitta Lenovo Legion 5 och dess Nvidia GeForce RTX 3060-grafikkort för endast 899,99 € på Cdiscount.

Hitta Lenovo Legion 5 för 899,99 € på Cdiscount

En trevlig minskning för Lenovo Legion 5-speldatorn

Lenovos speldatorer är i allmänhet enheter som inte är billiga. De är utformade för spel och kombinerar kvalitetskomponenter för att ge sina användare ojämförlig användarkomfort. Visst, med tanke på makten är de främst orienterade mot spelare.

Men om du är en grafik- eller videoproffs som letar efter prestanda, kan den här datorn göra jobbet alldeles utmärkt. Speciellt eftersom Cdiscount för närvarande erbjuder det för 899,99 € på sin webbplats. Och det är CDAV-berättigat om du är orolig.

Ett idealiskt tekniskt blad för spel

Lenovo Legion 5, i vilket fall som helst versionen som erbjuds här till försäljning, är utrustad med en 15,6 “Full HD-skärm, övervakad av en 720p webbkamera och kan visa en uppdateringsfrekvens på 120Hz.

Dess batteri erbjuder en autonomi på cirka 7 timmar under vilken du kommer att kunna spela dina favorittitlar med konfigurationsflikarna tryckta till det maximala. Tack vare AMD Ryzen 5 5600H-processorn med sin basfrekvens på 3,3GHz som kan ökas till 4,2Ghz är möjligheterna oändliga.

Tillsammans med sin AMD Radeon Graphics iGPU är det faktiskt NVIDIA GeForce RTX 3060 som är den riktiga stjärnan. Med den kommer dina spel att lysa med tusen ljus. För att säkerställa smidighet har du 8 GB grundläggande RAM-minne, med vetskap om att det är möjligt att installera upp till 32 GB.

512 GB SSD saknar operativsystem så du är fri att installera det du väljer. Det finns till och med en andra M.2-plats att sätta i en andra SSD.

Slutligen är anslutningen komplett och generös med en USB 3.2 Gen 1-port (alltid på)
tre USB 3.2 Gen 1-portar, en USB-C 3.2 Gen 2-port (stöder DisplayPort 1.4 Alt Mode och Power Delivery), en USB-C 3.2 Gen 2-port (stöder DisplayPort 1.4 Alt Mode), en Ethernet-port, en hörlur/ kombinationsuttag för mikrofon
och en HDMI-port.

Lenovo Legion 5 15ACH6H © Lenovo

Hitta Lenovo Legion 5 för 899,99 € på Cdiscount

Jämför med de bästa spelbärbara datorerna

Om du letar efter en ny spelbärbar dator kan du konsultera den jämförande guiden som finns på Clubic. Där hittar du redaktionella tester för ett stort antal maskiner. Och du kommer att kunna bilda dig en åsikt om frågan innan du spricker, eller inte, för Lenovo Legion 5.

Relaterade Artiklar

Back to top button