Chia: den nya mördande kryptovalutan som eliminerar hårddiskar och SSD:er

Chia är det nya krypto vilket får många att drömma investerare i kryptovalutor. Tvärtom, det håller på att blimardröm av gruvarbetare. Chia visade sig faktiskt vara en riktig sådan mördare som eliminerar Hårddisk Och SSD.

I praktiken, enligt vissa beräkningar, i solen 6 veckor det kan ta så mycket för processen brytning att förstöra en SSD från 512 GB. Tyvärr dock underminera Chiadet finns inte alternativ om inte användningen av hårddisk och SSD. Här är alla detaljer för de mest nyfikna och passionerade.

Chia och destruktiv gruvdrift

Chia det är en kryptovaluta senaste som ger bort många tillfredsställelser till dem som trodde på sina tillgångar. De senaste veckorna har det till och med berörts dela 1 000 dollar. Inte illa egentligen. Detsamma kan dock inte sägas om i gruvarbetare.

Enligt vad som framkommit är allt dåligt för dem. Processen brytning för Chia det är väldigt energiskt och kräver mycket ansträngning av de verktyg som används som bland annat inte ens är så billiga. Det är om Hårddisk Och SSDde enda två sätten att kunna bryta denna kryptovaluta.

I grund och botten, ju mer minnesenheten är snabbMer chia ja producera. Denna process kan därför utföras optimalt från skivor SSD. Tyvärr, men med tiden, och inte för långt, Chia dem irreparabla skador kräver mycket höga skrivcykler.

Ännu värre om du använder dem Hårddisk som är äventyrade i sig själva 160 dagar av gruvdrift. Det blir därför en lösning till detta droppande av Chia?

Lösningen skulle kunna kallas T-Create Expert

En möjlig lösning till det medfödda våldet av Chia det kan komma ifrån Laggrupp, Taiwanesiskt företagsledare inom tillverkning av hårdvarukomponenter. Med sina forskare och proffs verkar han ha uppnått T-Create Expert PCle SSDen SSD från 2 terabyte med en kapacitet på 12 000 Terabyte skrivna. Vad kan jag säga, fantastiskt eller hur?

Vad som är ännu mer intressant är att denna produkt kommer garanterat för 12 år. Detta är den första långtidsgaranti för denna sektor. Unik i världen, T-Create Expert PCle SSD kommer att motstå Chias destruktiva raseri? Vänligen meddela oss om du också är bland gruvarbetarna i denna kryptovaluta.

Relaterade Artiklar

Back to top button