Chattappar: vilka är de giltiga alternativen till Signal och Whatsapp?

Chattappen känd som Whatsapp blev en del av vårt dagliga liv för flera år sedan. Senare anslöt hon sig till vågen av berömmelse också Signal, men nu är båda i fara. Anledningen? Det får du reda på genom att fortsätta läsa nedan.

Chattapp: här är de nya rivalerna

Nummer ett i sekretess, Threema föddes i schweiziska, Ett land känt för sina sekretesspolicyer. I själva verket garanterar det end-to-end-kryptering för varje typ av meddelande (t. dessutom kan det radera meddelanden automatiskt en gång levererad e skydda chattar med ett lösenord. Enda felet? Appen är betald.

Denna är även utrustad med end-to-end-kryptering. Bland huvuddragen finner vi möjligheten att ha gratis personliga konton och, mot en avgift, av affärsplaner med olika funktioner. Poängen för chattappen är kvaliteten på videor och röstsamtal, och delar din skärm. Denna applikation tillåter användare att komma åt den från åtta enheter samtidigt.

Denna app kommer från Japan och låter dig stödja gruppsamtal så långt som 200 deltagare, utan också att genomföra samtal till fasta telefoner eller mobiler med en dedikerad kredit. Dess ursprung kan inte annat än påverka klistermärkena. Line låter dig också följa kända personer eller varumärken från officiella kanaler för att hålla dig på rätt spår.

Vi avslutar listan över appar att chatta, med Viber. Detta är mycket likt de andra, men möjligheten att genomföra förändringar samtal till fasta nummer. Inte heller här saknas det end-to-end-krypteringoch tjänsten av automatisk avbokning meddelanden.

Relaterade Artiklar

Back to top button