CES 2022: The Freestyle, Samsungs nya bärbara projektor med ett explosivt utseende


Som en del av CES 2022 spelar sydkoreanska Samsung det “Freestyle”.

Detta är en ny smart och bärbar projektor, med ett mycket originellt utseende.

Freestyle, Samsungs “nya generationens” projektor

Samsung Freestyle

Om vi ​​antar att våra livsstilar har förändrats sedan 2020, har Samsung tagit hänsyn till våra nya vanor, och i synnerhet det faktum att hemmet har blivit, för vissa, en plats för liv, arbete och underhållning. Och för dem som letar efter flexibilitet och skärmar som kan anpassas till alla användningsområden och alla situationer, erbjuder Samsung The Freestyle.

Detta är en ny mångsidig mobil projektor (endast 800g), som kan projicera en Full HD-bild (upp till 100″ diagonalt) och fungera som en ansluten högtalare. Lutbar 180°, The Freestyle kan alltså projicera både på en vägg och på taket: perfekt för att se en film bekvämt installerad i sängen!

Freestyle

Freestyle är en unik projektor, designad för att erbjuda ultimat mångsidighet och flexibilitet. Den är perfekt anpassad till konsumenternas förändrade livsstil “Samsung förklarar. På strömsidan är The Freestyle kompatibel med externa batterier (USB-Power Delivery-kompatibla) med en effekt på 60 W/20 V eller högre, för att ta med setet överallt.

När den väl är ansluten till en smartphone ger The Freestyle tillgång till videoströmningsapplikationer (Netflix, Prime Video, YouTube, etc.) och att duplicera bilden för att dela innehåll (foton, videor) med dem runt omkring dig. Samsung lovar ljudåtergivning värd namnet med en integrerad högtalare som är kompatibel med 360° ljudåtergivning. Via Wi-Fi Direct kan The Freestyle anslutas till en PC för att stödja presentationer.

Samsungs nya The Freestyle-projektor kommer att marknadsföras i Frankrike från den 17 februari 2022 och kommer att finnas tillgänglig för förbeställning från den 20 januari.

Xgimi Aura recension: en ultrakort projektor, bara bra för att “visa upp”

Läs mer

Källa: Samsung

Relaterade Artiklar

Back to top button