CES 2022: TCL återkommer med en ny version av sina anslutna glasögon

TCL NXTWEAR AIR

På CES 2022 presenterar TCL en ny version av sina NXTWEAR-anslutna glasögon.

En reviderad version som kommer bara några månader efter den första versionen.

TCL:s NXTWEAR G-glasögon tar LUFT

I slutet av juni 2021 presenterade TCL sina NXTWEAR G-glasögon, vilket gör att användaren kan njuta av (praktiskt taget) en 140″ diagonal skärm installerad mitt framför ögonen. Det hela väger endast 100 gram på en våg och fungerar med Sonys signatur OLED-skärmar som alla erbjuder Full HD-upplösning.

I början av 2022 formaliserar TCL en ny version av sin NXTWEAR G, med AIR-versionen. Dessa kommer att rätta till vissa defekter i den första versionen, särskilt när det gäller komfort och generell ergonomi.

TCL NXTWEAR AIR

Till en början lyckades TCL lätta sin båge genom att producera en version av sina NXTWEAR AIR-glasögon som bara visar 75 gram på vågen. TCL har också gjort olika justeringar på designsidan, med den extra bonusen av en personaliseringssida för att njuta av valet av en Ray-Ban-stil, eller snarare futuristisk glasögonstil.

Glasögonen utvecklade av TCL har fortfarande inget batteri och drivs direkt via USB Type-C, via smarttelefonen (eller datorn) som de är anslutna till. Det finns mikro-OLED-skärmar kompatibla med 1080p, kapabla att rendera en 140″ diagonal skärm. Glasögonen har små stereohögtalare, men du kan självklart para ihop ett Bluetooth-headset om du vill, för att inte störa grannar.

När ? Hur många ?

För närvarande planerar TCL att marknadsföra denna nya modell under första kvartalet 2022, men har inte formaliserat något pris. Den tidigare versionen visades till ett pris av cirka 680 dollar.

Om samma ämne:
CES 2022: ActiveLook avslöjar sina augmented reality-glasögon dedikerade till dina sportaktiviteter

Källa: Digitala trender

Relaterade Artiklar

Back to top button