CES 2022: Razer och Fossil avslöjar en spännande smartklocka för spelare

Razer x Fossil Gen 6 © Razer

Marknaden för anslutna klockor expanderar. Smartklockor har blivit populära konsumenttillbehör och alla vill ha sin del av kakan, även spelare i videospelsindustrin.

Razer har tillkännagett ett samarbete med Fossil för utgåvan av en uppkopplad klocka avsedd för spelare.

En uppkopplad klocka i Razers färger

Mellan tillkännagivandet av sin nya serie av datorer och dess allt-i-ett-dator/datorkoncept har Razer tillkännagett ett nytt partnerskap med Fossil för att publicera en uppkopplad klocka för spelare. Var dock försiktig, det kommer inte att vara en ny modell, utan helt enkelt en begränsad upplaga av Fossil Gen 6 som kommer att ha Razers färger. Den kommer endast att produceras i 1 337 exemplar, med hänvisning till spelmärkeskoden på Hong Kong-börsen. Det är original.

Razer x Fossil Gen 6 har tre olika urtavlor (analog, text, chroma) och två utbytbara 22 mm silikonremmar, en i Razers ikoniska gröna, den andra i en mer klassisk svart. Fråga specifikationer, den anslutna klockan är baserad på Snapdragon Wear 4100+-processorn, som bör förbättra laddningstiden för applikationer och optimera energiförbrukningen, och körs på Wear OS 2, med ett löfte om att byta till Wear OS 3 från och med i år.


För övrigt finns ett svart 44 mm fodral, 8 GB lagringsutrymme, en GPS, en integrerad mikrofon samt sömn- och pulsmätning, förutom en SpO2-sensor för att beräkna syrenivån i blodet. Razer x Fossil kommer att marknadsföras till ett pris av 329 dollar före slutet av månaden på de två märkenas sajter och hos vissa återförsäljare.

Källa: GameSpot

Relaterade Artiklar

Back to top button