CES 2022: MSI avslöjar sitt nya sortiment av bärbara datorer för spelare och kreativa

MSI Laptop GS77 © MSI

På CES 2022 demonstrerar datorjätten MSI sitt nya sortiment av bärbara datorer för spelaredesigners och företag.

Precis som Acer, Asus och andra företag som specialiserat sig på teknik, utnyttjade MSI elektronikmässan för att förnya sina bärbara datorer och utrusta dem med den senaste 12:e generationens Intel H-processorer.

MSI:s stjärnprodukter

GS77/66 Stealth bärbara datorer är MSI:s stora stjärnor. Dessa produkter är designade för att vara både lätta och sofistikerade, med kraftfull prestanda som lämpar sig för spel eller professionell användning. Användare kommer att dra nytta av en Intel Core i9-12900H-processor, en stor pekplatta och sex högtalare för större användarkomfort.

MSI Raider GE-serien är den mest “flaskiga” av denna nya kollektion. Den här serien består av bärbara datorer utrustade med bakgrundsbelysta tangentbord, samt en RGB-ljusremsa, och skapar en atmosfär som påminner om science fiction. Dessa enheter är också tyngre än tidigare modeller, men har en termisk design av flytande metall som säkerställer en smidig och snabb spelupplevelse.

Bland de andra nyheterna som introducerats av MSI finns också Creator Z17, som representerar den första 17-tums bärbara datorn med pekskärm i världen. Vector GP-serien, å andra sidan, kommer med Cooler Boost 5-teknik som gör att datorerna kan nå 210W effekt via MSI Overboost.

En ökning av CPU-prestanda

Företaget tillkännager CPU-prestanda som når upp till 40 % mer med sina nya små tekniska pärlor. De nya bärbara datorerna stämplade Meta Ready har en lägsta konfiguration av Intel CoreTM i7-processor, kombinerat med ett NVIDIA GeForce RTX 3070-grafikkort, allt förknippat med flera nya funktioner.

Bakom NVIDIA GeForce RTX-serien av datorer finns den revolutionerande Ampere-arkitekturen, med en 2:a generationens RT-kärna. Det nya sortimentet av bärbara speldatorer drar också nytta av betydande prestandaförbättringar, och integrerar MSI:s egna lösningar som dess innovativa kyllösning för flytande metall. Dessa framsteg gör att du kan dra full nytta av kraften i 12:e generationens Intel-processor.

Med sitt nya sortiment av bärbara datorer som erbjuder allt kraftfullare prestanda och integrerar nya termiska lösningar, fortsätter MSI sina innovationer och vänder sig resolut mot ögonblickets älskling: metaversen. CES är det perfekta tillfället att stoltsera med nya bärbara datorer och tillverkaren döljer inte sin önskan att skapa de mest intelligenta datorerna som finns.

Om samma ämne:
CES 2022: MSI lanserar en spelmonitor utrustad med en 1440p, 300 Hz och HDR 1000 Mini-LED-panel

Källa: TechPowerUp

Relaterade Artiklar

Back to top button