CES 2022: LG kommer att presentera S95QR, dess nya avancerade och ultrakraftfulla soundbar

CES 2022 © CTA

Elektronikjätten kommer att avslöja på CES 2022 soundbar S95QR, en kraftfull och fängslande lyssningsdimension.

LG har för avsikt att förnya sig genom att presentera avancerade, eleganta och högpresterande ljudprodukter, som kommer att ge konsumenterna en uppslukande upplevelse idealisk för videospel, musik och hemmabio.

En ny ljuddimension

S95QR är LG:s nya allroundljudlösning som har 810W utgång och 9.1.5 kanaler med surroundljud, som täcker hela utrymmet.

Den vertikalt utskjutande mitthögtalaren, soundbaren och de dubbla bakre högtalarna har 5 takkanaler. Dessa gör det möjligt att producera ett tydligare ljud med stor precision och förstärker känslan av fördjupning.

Soundbaren är designad för att leverera kvalitetsljud över 135 grader, vilket gör att otydlig dialog kan höras. Detta förstärker också realismeffekten, samtidigt som det ger mer flexibilitet i högtalarplaceringen.

Förbättrade funktioner

Flera förbättringar har gjorts av denna ljudprodukt, särskilt när det gäller dess sammansättning. Baselementen är nu mer framträdande. De trådlösa bakre högtalarna går från fyra till sex kanaler, med fyra främre/sidohögtalare och två andra som skickar ljud till taket.

När det gäller anslutning är LG soundbar väldigt intuitiv. WOWCAST Wi-Fi Audio Dongle levererar kvalitetsljud utan att behöva ansluta den till TV:n med en kabel. Den är även kompatibel med olika assistenter som Alexa eller Google Assistant. Tack vare röststyrning är det möjligt att justera volymen, ändra ett ljudläge och många andra funktioner. Slutligen erbjuder den trådlösa anslutningen av denna ljudprodukt smidigare uppspelning av innehåll, utan avbrott eller fördröjningar.

S95QR-modellen såväl som de senaste LG-ljudlösningarna kommer att presenteras på elektronikmässan CES 2022, planerad till den 4 januari i Las Vegas. UltraGear gaming-högtalare, XBOOM 360 och andra soundbars kommer att stå på programmet i märkets virtuella monter.

Om samma ämne:
LG föreställer sig uppslukande koncept för sina (stora) böjda skärmar

Källa: LG pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button