CES 2022: JBL presenterar tre bärbara högtalare för en ännu ljusare upplevelse

JBL Pulse 5

Räckvidden följer och förbättras för jätten JBL. Ingen revolution i de tre nyheterna som presenteras här, eftersom tillverkaren genomför sin lilla årliga uppdatering.

På programmet, nomadiska, äventyrliga och alltid ljusa modeller, samt utseendet på en mini-karaoke-högtalare.

JBL Pulse 5: den lysande totem

Direkt efterföljare till Pulse 4, JBL Pulse 5 är en ganska kompakt rörformad Bluetooth-högtalare som lyser med sin ljusstyrning, fördelad över hela produktens kontur. Dess musikdistribution sker i 360°, tack vare en bredbandshögtalare placerad vid basen. På planen
Tekniskt sett använder denna högtalare egenskaperna hos den tidigare versionen, i synnerhet autonomin på 12 timmar.

JBL Pulse 5

Det finns dock två välkomna förbättringar på programmet:
certifiering, nu IP67 (helt vattentät och dammtät) och Multipoint-anslutning, vilket gör att enheten kan ansluta till två sändare samtidigt. Denna JBL Pulse 5 kommer att finnas tillgänglig sommaren 2022, för ett pris av 249 euro.

JBL Boombox 3: återkomsten av ljudkraft

Glöm subtiliteten och den rena ljudupplevelsen, Boombox 3 är mer av en ghettoblaster-genre. Denna mycket imponerande produkt på 6 kg sätter paketet på kraften, särskilt på sidan av basnivån som redan ärligt talat imponerar på den gamla Boombox 2. Denna högtalare är en trevägsmodell, sammansatt av en stor subwoofer, två högtalare mellanregisterhögtalare och två diskanthögtalare. Enligt JBL är dessa högtalare utvecklingar av vad som fanns på Boombox 2. Om den allmänna designen förblir väldigt nära den senare, innehåller Boombox 3 några nya element, såsom den stora logotypen på framsidan eller handtaget på omdesignad transport .

JBL Boombox 3

Bären av en Bluetooth 5.3-anslutning (version som inte är riktigt användbar här), är högtalaren Multipoint och kan ansluta till andra JBL-enheter via sin PartyBoost-kompatibilitet. Självklart behåller hon
dess IP67-certifiering.

JBL Boombox 3 kommer också att finnas tillgänglig i sommar, för 549 euro.

JBL PartyBox Encore: 100 W för att sjunga ostämt

PartyBox Encore är en ny produkt, eftersom den verkar vara den minsta av märkets högtalare av karaoketyp. Denna lilla IPX4-kub med ljud- och ljusegenskaper är inget original som Bluetooth-högtalare, men inkluderar ingångar för mikrofoner. Ännu mer, en trådlös modell kommer som standard, tillräckligt för att liva upp eller döda dina kvällar. Karaokeläget fungerar utifrån sin
USB-ingång eller dess aux-jack-ingång.

JBL PartyBox Encore

Effektreserven, meddelad på 100 W (troligen mätt i toppeffekt) samt autonomin på 10 timmar borde redan garantera en bra upplevelse.

JBL PartyBox Encore kommer att finnas tillgänglig i sommar för 349 euro.

Bästa vattentäta högtalare – Jämförelse 2022| Clubic

Vattentät högtalare: Clubic jämför för dig de bästa modellerna för tillfället för att vägleda dig, i fullständig oberoende och objektivitet.
Läs mer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button