CES 2022: hur följer man AMD-konferensen om Clubic?

AMD Ryzen © AMD

Den 4 januari klockan 16 fransk tid kommer AMD att hålla en konferens som en del av CES 2022. Evenemanget, som presenteras av den oförstörbara Lisa Su, bör vara ett tillfälle för flera tillkännagivanden, särskilt för våra bärbara datorer. Vi förklarar här hur du följer AMD keynote på Clubic.

AMD har saker att berätta. Idag, strax före NVIDIA och Intel, kommer firman att hålla en onlinekonferens på CES 2022. Klockan 16.00 kommer vi därför att informeras om AMD:s nya produkter som kommer under de kommande månaderna. För att följa konferensen kan inget vara enklare: evenemanget kommer att sändas live på YouTube.


En mycket mobilfokuserad konferens?

Sidomeddelanden vi borde få del av. Om vi ​​ska tro de senaste ryktena, skulle AMD framför allt presentera sitt nya utbud av Ryzen mobila “Rembrandt”-processorer. Dessa kommer troligen att baseras på Zen 3+-arkitekturen och på TSMC:s 6 nm-gravyr. De skulle också dra nytta av en ny integrerad grafikdel (iGPU) som använder RDNA 2-arkitekturen för bättre prestanda.

AMD skulle också ha planerat att berika sitt utbud av Radeon-grafikkort för bärbara datorer, med den förmodade lanseringen av en mängd mobila GPU:er för spelbärbara datorer, men också för mer kompakta maskiner, eller främst inriktade på multimedia.

För övrigt kan företaget också berätta om framtida Ryzen-datorprocessorer. Det återstår att se om det kommer att ge oss mer information idag om sina Zen 4 “Raphael”-chips (5 nm), som förväntas i slutet av 2022.

Källor: VideoCardz 1 / 2

Relaterade Artiklar

Back to top button