CES 2022: efter hårdvara vill Razer hantera din inomhus-RGB

Philips Hue Play

Razer utnyttjade nyligen CES 2022 för att avslöja sina ambitioner för ansluten inomhusbelysning.

Den kommer att använda sin Razer Smart Home-applikation för detta, som kommer att samla vissa tillverkare, som vad Google Home redan gör.

RGB överallt, även om det inte är Razer

Genom att inte lägga RGB över hela sin hårdvara, hade Razer inte mer utrymme att lägga till nya lampor. Som ett resultat hade det singaporianska samhället idén att lägga vantarna på andras. I alla fall är detta idén med Razer Smart Home-applikationen, en ” enkelt men kraftfullt verktyg som ger användaren fullständig och enhetlig kontroll “, enligt företagets uttalande.

För tillfället säger Razer att vissa märken som Nanoleaf, LIFX, Yeelight, Monster och Twinkly, som alla erbjuder anslutna lampor, redan finns i Smart Home-appslingan. Andra partnerföretag kommer, och det skulle inte vara omöjligt att se Philips landa, som redan har arbetat med Razer tidigare för kompatibilitet mellan Hue-bryggan och Synapse-applikationen.

Endast avslöjad bild av Razer Smart Home-appen © Razer

Intresset för en sådan applikation är inte heller nödvändigtvis särskilt väl förstått, eftersom jätten Google Home redan tar hand om att göra det på ett ärligt sätt. Förhoppningsvis kommer Razer Smart Home att ge sund konkurrens för att utveckla marknaden.

Om samma ämne:
CES 2022: Razer avslöjar sin nya serie av bärbara speldatorer

Källa: Gränsen

Relaterade Artiklar

Back to top button