CES 2021: Samsungs robot fungerar som din hushållshjälpare och ger dig till och med din öl

Samsung Bot Handy

Som en del av CES 2021 presenterade Samsung en ny robot som heter Bot Handy.

Den senare kan hjälpa till med hushållssysslor … och servera dig en öl.

Läs också:
CES 2021: JetBot90 AI+, Samsung presenterar sin nya robotdammsugare designad för djurägare

Förenkla hushållsarbetet med Samsung robotik

Även om den (ännu?) inte är tillgänglig för försäljning, presenterade Samsung under CES 2021 sin nya inhemska robot, kallad Bot Handy. Den senare siktar på att bli sin ägares privilegierade partner, att hjälpa honom med olika hushållsuppgifter, som att städa stökiga rum eller sortera disken efter en måltid, eller till och med servera en liten tröstande öl i slutet av dagen.

Enligt Samsung: Denna robot kommer att förlita sig på avancerad artificiell intelligens för att känna igen och greppa föremål av olika storlekar, former och vikter, bli en förlängning av dig och hjälpa dig att arbeta runt huset. »

Samtidigt lyfte Samsung även på slöjan för en ny dammsugare kallad JetBot 90 AI+, utrustad med LiDAR och 3D-sensorer för att undvika kablar och små föremål. En integrerad kamera låter honom också övervaka huset.

Till detta kommer en ny Bot Care, en robot som återigen vill vara en assistent och en följeslagare, som kan ta hand om detaljerna i sin ägares liv. Den integrerade AI gör det möjligt för den att lära sig, till exempel, schemat eller ägarens vanor, för att vägleda den under dagen.

Spjutspetsteknologi för en bättre framtid förklarar den koreanska jätten.

Källa: TrustedReviews

Relaterade Artiklar

Back to top button