CES 2021: Robotbutlers, flygmaskiner och hopfällbara enheter

Många företag, inklusive Samsung, LG, Razer och många andra, presenterade sina nästa produkter på CES 2021.

Samsung meddelade att han arbetar på en robot som kan samla tvätten, duka och hälla upp vinet. En riktig butler. Kallas Behändig bot och känner igen föremålen som finns i huset med hjälp av artificiell intelligens. Denna robotbutler

LGistället annonserade han sin egen smartphone som rullar upp sig självsom sträcker sig från den centrala delen för att bli en surfplatta.

Några innovationer som presenterades under CES 2021: robotbutlers, flygande bilar, displayer som rullar upp och mycket mer

TCL arbetat med teknologier som rullar upp sig själva precis som LG. Företaget designar prototyper av glasögon bärbar med två 1080p mini OLED-skärmar. Det kommer dock inte att vara möjligt att bära runt dem. Skärmarna drivs via en USB-C-kabel ansluten till en smartphone, laptop eller surfplatta. En annan bärbar som kommer upp är den av Rakblad: en återanvändbar N95-mask som heter Project Hazel. Den har mikrofoner och förstärkare som projicerar bärarens röst med ljusringar på sidan.

För spelare tar Nvidia med sig GPU av serien RTX 3000 på bärbara speldatorer. RTX 3060, RTX 3070 och RTX 3080 kommer att finnas tillgängliga i 70 bärbara datorer från och med denna månad, bara sex månader efter introduktionen för stationära datorer. Och slutligen, General Motors presenterade en autonom leveransbil och en potentiell Flygande bil. Varje koncept speglar “passagerarnas behov och önskemål och GM:s framtidsvision för transporter”.

Relaterade Artiklar

Back to top button