Century: Age of Ashes, drakracing/fighting-spelet erbjuder lite gameplay


Ganska diskret sedan tillkännagivandet, Århundrade: Age of Ashes äntligen framkommer spel på video.

I december förra året, vid Game Awards, Århundrade: Age of Ashes har avslöjats. Det var då en fråga om att lansera tidig tillgång till spelet från februari… men saker och ting är alltid lite komplicerade när vi pratar om videospelsutveckling.

Läs också:
The Game Awards 2020: ta reda på vem som vinner årets tv-spel “Oscars”

Tidig tillgång äntligen i april

Den brittiska studion Playwing LTD verkar dock inställd på att skynda på saker och ting och deras “drakspel” är inställt på en ny stängd beta som börjar imorgon (till 21 mars) eftersom tidig åtkomst nu är planerad till april månad.

Registreringar för denna nya beta-fas som kommer att ske på Steam är redan öppna på spelets officiella hemsida (se källa). Bättre, vi lär oss att om spelarnas framsteg sedan återställs, kommer de att kunna hålla valutan och alla element olåsta under denna beta för tidig åtkomst.


Slutligen, och detta är utan tvekan den mest intressanta idag, sänder Playwing LTD en första video av spel På tre minuter diskuterar hon främst egenskaperna hos tidig åtkomst, i synnerhet de olika spellägena och närvaron av tre klasser med, för varje, en kraft och två speciella förmågor att välja mellan beroende på vår stil.

Århundrade: Age of Ashes kommer först att finnas tillgängligt på Steam, men det förväntas också vara tillgängligt senare på Microsoft Store och Epic Games Store.

Källor: WCCFTech, Århundrade: Age of Ashes

Relaterade Artiklar

Back to top button