Cdiscount slår hårt med detta Nintendo Switch Neon-paket till ett galet pris för Black Friday!

Vill du ge dig själv en fin present till hela familjen för årets slutfirande till ett mycket bra pris? Team Bons Plans erbjuder dig ett rabatterbjudande på Nintendo Switch Neon-konsolen för Black Friday, tillsammans med två koder för Mario Kart 8 Deluxe och Rayman Legends Definitive Edition, samt tre månaders gratis prenumeration på Nintendo Switch Online-tjänsten. för € 289,99!

1

Ett fantastiskt Nintendo Switch-paket för hela familjen!

  • Nintendos hybridkonsol, som inte behöver introduceras
  • Två utmärkta spel ingår i paketet
  • Tre månaders gratis prenumeration på Nintendo Switch Online-tjänsten

Se Nintendo Switch Neon Pack-erbjudandet för 289,99 € på Cdiscount

Ett galet prispaket på Cdiscount

Det här erbjudandet på detta mycket laddade Nintendo Switch Neon Pack + två spel erbjuds av Cdiscount, som ger gratis leverans på det franska fastlandet till ditt hem eller till en reläpunkt inom en arbetsdag. Det är möjligt att betala i fyra omgångar, det vill säga €74 per månad. Förpackningen kommer med två års garanti.

Något att glädja ung och gammal

Detta erbjudande är därför intresserad av ett särskilt laddat paket, inklusive framför allt den berömda Nintendo hybridkonsolmodellen Neon. Som namnet antyder är det så möjligt att spela den på en tv som i bärbart format, vilket erbjuder extrem mångsidighet.

Utöver denna konsol som inte behöver introduceras, innehåller detta paket även koder för två exceptionella spel. Först har vi Mario Kart 8 Deluxe, utan tvekan den bästa och mest kompletta delen i franchisen. Sedan har vi Rayman Legends Definitive Edition, den ultimata versionen av Raymans 2D-comeback. Förutom gameplay av exemplarisk flyt, är denna titel från Ubisoft prydd med en sublim konstnärlig riktning tack vare uppsättningar och karaktärer ritade för hand.

För att fullborda bilden kommer detta paket också med ett tre månaders abonnemang på Nintendo Switch Online-tjänsten, vilket gör att du kan spela Mario Kart 8 Deluxe online, bland andra alternativ.

Nintendo Switch Neon Pack + Mario Kart 8 Deluxe + Rayman Legends för 289,99 € på Cdiscount

Hitta de bästa Switch-spelen med vårt urval

Om du bestämmer dig för att hoppa på det här erbjudandet från Cdiscount, tveka inte att konsultera vårt urval av de bästa Switch-spelen 2021 för att se vad du kommer att spela efter att ha letat igenom de två utmärkta spelen i detta paket.

BFW_banner

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button