Castlevania: säsong 4 blir den sista, men Netflix skulle överväga ytterligare en serie i samma universum

Uppdatering 30/4 10:30 : Netflix har precis presenterat en officiell trailer för denna fjärde och sista säsong av Castlevania.


netflix
meddelade just att den fjärde säsongen av sin anime-serie Castevania kommer den 13 maj. Plattformen avslöjade också att det kommer att bli den sista.

Men korridorljud framkallar möjligheten för ankomsten av en annan serie som ligger i den berömda licensens universum, med nya karaktärer.

Läs också:
Resident Alien: Alan Tudyk bosätter sig på jorden (och på Syfy)

Netflix är (mer eller mindre) redo att säga adjö till Castlevania

I juli 2017, Castlevania öppnade bollen för anpassningar av tv-spel i serier på Netflix. Nu när plattformen erbjuder flera (The Witcher, Dota) och att ännu fler finns i lådorna (Assassin’s Creed, sonisk), är tjänsten redo att avsluta Trevor Belmonts (Richard Armitage) äventyr, hans följeslagare och fiender. De sista 10 avsnitten kommer den 13 maj.

Men få inte panik för de flesta fans. Det verkar faktiskt (denna andra information är fortfarande villkorad för tillfället) som att Netflix då vill erbjuda en annan animerad serie i Konami-licensens universum, men med nya karaktärer. Å andra sidan borde skaparen av serien Warren Ellis inte vara tillbaka för denna spin-off.

Källa: Deadline

Relaterade Artiklar

Back to top button