Casio G-SQUAD PRO GSW-H1000, den första G-Shock smartklockan under Wear OS

Casio Wear OS

Casio kommer att lansera sin första ansluten klocka G-Shock på WearOS.

Det kommer att vara G-SQUAD PRO GSW-H1000, som vi inte vet för närvarande varken pris eller datum för tillgänglighet.

Läs också:
Vantage M2 och Ignite 2: två nya smarta sportklockor i sikte hos Polar

G-Shock rockar Wear OS

Casio-varumärket är stolta över att idag presentera sin nya G-SQUAD Pro GSW-H1000-klocka, en ny smartklocka som drivs av Wear OS. Gruppen har redan erbjudit några “intelligenta” funktioner i sitt utbud, men det är första gången som gruppen har använt Google OS för att animera en av sina klockor.

Denna nya G-Shock kommer att ha en 1,2″ cirkulär LCD-skärm (360 x 360 pixlar), som uppenbarligen måste paras ihop med en smartphone för att dra nytta av ett brett utbud av meddelanden. GSW-H1000 lovar också vattentäthet upp till 200 meter djup.

Casio WearOS

Klockan kommer att bära många sensorer för att övervaka pulsen hos bäraren, till exempel, men också en GPS-modul och en trycksensor, för att nämna några.

När det gäller autonomi tillkännager Casio en livslängd på cirka 1,5 dagar på en enda laddning, under “normal” användning.

Casio WearOS

“Som flaggskeppet för det sportfokuserade G-SQUAD-sortimentet är GSW-H1000-klockan idealisk för användning i ett brett spektrum av sportsammanhang, oavsett om det är aktiviteter som löpning, inomhusträning, landsvägscykling och simning, eller mer extrema aktiviteter som surfa och åka snowboard, detaljer Casio.

Men vi vet ännu inte när denna nya Casio G-SQUAD Pro GSW-H1000 kommer att finnas tillgänglig, eller till vilket pris…

WearOS: de bästa apparna för din anslutna klocka

Garmin sportklocka © Pixabay

Används av Google i åratal och hård konkurrent till Watch OS, Wear OS är ett operativsystem för smartklockor som erbjuder möjligheten att använda många applikationer.
Vi har därför valt ut de mest användbara på daglig basis åt dig… Läs mer

Källa: Neowin

Relaterade Artiklar

Back to top button