Canyon CNS-SK86 speltangentbord recension

Kanjon är ett varumärke som erbjuder prisvärda mobiltillbehör, PC-tillbehör, multimedia och kringutrustning för spel(multimedia och kringutrustning för spel) . En av deras senaste produkter är ett speltangentbord. Canyon CNS-SK86 . Vi har testat tangentbordet i över en vecka och nu är vi redo att dela med oss ​​av våra resultat. Läs vidare för att ta reda på vad Canyon CNS-SKB6 kan erbjuda spelare och spelälskare.

Unboxing speltangentbord Canyon CNS-SK86(Canyon CNS-SK86 speltangentbord)

Canyon VALIANT CNS-SK86 kommer i en färglåda med en produktbild på framsidan och tre fördelar med detta tangentbord:

  • “3 utbytbara färger”. eh(ehm)… Kanjon(Canyon) kanske du borde dubbelkolla din engelsk(Engelsk) . Vi fruktar att du har skrivit fel produktlåda(produktlåda).
  • Bekvämt spel.
  • multimedia nycklar.

På baksidan av lådan finns några marknadsföringsspecifikationer för tangentbordet på flera språk. Tyvärr finns det inga detaljerade tekniska specifikationer för det.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Inuti lådan hittar du ett tangentbord, kanjon klistermärke(Canyon-dekal) och användarmanual.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Det är ett ganska begränsat paket vad gäller tillbehör, men det är ingen överraskning eftersom det borde vara ett prisvärt tangentbord.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Utrustningsspecifikationer

först(För det första) Till att börja med: Det här är inte ett mekaniskt tangentbord. Den använder ett system gummikupol(gummi kupolsystem) vilket också gör den ganska lätt. Canyon CNS- SK86(Canyon CNS-SK86) har 104 nycklar med QWERTY-layout(QWERTY-layout) . 17 av dessa tangenter är multimedia och snabbtangenter med ytterligare funktioner.

Canyon CNS-SK86 ansluter till PC med hjälp av USB-kabel(USB-kabel) flätad och ingår liten kudde(handledsdyna) för handleden så att dina händer kan vila under långa spelsessioner.

Tangentbordet är bakgrundsbelyst och har 3 bakgrundsbelysningsfärger: blått, rött och lila. Två par infällbara plastben hjälper dig att höja den enligt dina önskemål. De blå är kortare och de svarta är längre.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Canyon CNS- SK86(Canyon CNS-SK86) är inte ett stort tangentbord eftersom det inte har dedikerade makrotangenter. Dess mått är 475 x 26 x 224 mm ( bredd x höjd x djup(Bredd x Höjd x Djup) ). Det är 18.7 x 1,02(x 1,02) x 8,8 tum ( bredd x höjd x djup(Bredd x Höjd x Djup) ).

Du kan hitta en fullständig uppsättning tekniska specifikationer för detta tangentbord här: Canyon CNS-SKB6 – Specifikationer (Canyon CNS-SKB6 – Specifikationer).

Användande speltangentbord Canyon CNS-SK86(Canyon CNS-SK86 speltangentbord)

Låt oss göra en reservation direkt: om du är van vid mekaniska tangentbord, Canyon CNS-SK86(Canyon CNS-SK86) kommer att göra dig besviken. Tangentbordsupplevelsen är i bästa fall anständig. Tangenterna har en fin textur, de är inte för bullriga, men de har ingen ergonomisk layout. Vi uppskattade verkligen Kanjon genom att inkludera i detta tangentbord betoning(handledsstöd) för händer eftersom många högkvalitativa tangentbord saknar denna funktion.

En sak tycker vi alltid är jobbig förstå(tidsförståelse), det är därför många tillverkare av speltangentbord tenderar att rita nycklar WASD skiljer sig från andra nycklar. Det är inte så att spelare inte vet var nycklarna är. Kanjon(Canyon) ger heller ingen fördel genom att ändra dess färg.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Tangentbordet fungerar direkt ur kartongen utan att behöva någon speciell programvara. Kanjon tillhandahåller inte heller någon programvara för det, så det är bara plug and play.

Å andra sidan är tangentbordet väldigt lätt och lätt att flytta runt på bordet. Vi tyckte att detta var irriterande, speciellt under långa spelsessioner där du trycker på många tangenter ganska snabbt.

Multimediaknappar kombineras med funktionstangenter och du kan använda dem i kombination med Fn-tangent(Fn-tangenten) till höger om mellanslag(mellanslagstangenten). Nära Fn-tangent(Fn-tangent) är en kontrollknapp för bakgrundsbelysning som kan användas för att byta bakgrundsbelysningsfärger, inklusive att stänga av den helt.

En annan sak vi inte gillade var byggkvaliteten. Tangentbord Canyon CNS-SK86(Canyon CNS-SK86 tangentbord) tillverkat av billig plast mycket låg kvalitet(kvalitetskänsla). För att ge dig en idé, trycker du på mellanslagstangenten ovanför piltangenterna flexar lätt kroppen inuti(case fram).

Kanjon kallar det ett speltangentbord. Enligt vår mening kan du inte ringa ett speltangentbord utan att ge stöd för NKRO (N-key rollover). I synnerhet, om du trycker på tre tangenter samtidigt under spelet, kommer du att ha en dålig spelupplevelse(spelupplevelse). Canyon CNS- SK86(Canyon CNS-SK86) registrerade inte mer än 2-3 samtidiga kommandon, vilket är en besvikelse för spelare.

Bakgrundsbelysningen på detta tangentbord är både användbar och värdelös på samma gång. Detta är användbart eftersom det ger dig en uppfattning om nycklarnas placering om du är i ett mörkt rum. Varför är det värdelöst? Eftersom bakgrundsbelysningen bara lyser mellan tangenterna.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Knapparna är vita och ogenomskinliga, så inget ljus kan se genom de faktiska karaktärerna.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Om du är i ett mycket mörkt rum kommer du att se tangentbordet men inte bokstäverna på det.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Vår speltangentbordsupplevelse Canyon CNS-SK86 var ganska dålig. Det är bekvämare att skriva ut på den än på andra, som t.ex SteelSeries Apex men det är fortfarande tangentbord av låg kvalitet(kvalitetstangentbord) , vilket sannolikt inte kommer att tillfredsställa en spelares behov.

Dom

Vi har sagt det här förut: vi älskar att se nya företag anta nya utmaningar och försöka bygga kvalitetsprodukter, men det är pinsamt att se dem misslyckas. Speltangentbord Canyon VALIANT CNS-SK86 är ett billigt tangentbord, men det är ungefär det. Sudd kupolsystem(gummi kupolsystem), brist på NKRO-stöd, mer eller mindre användbar bakgrundsbelysning och allmänt Bygg kvalité(byggkvalitet) – dessa är alla negativa punkter som uppväger de positiva. Detta tangentbord är ett värdigt köp endast för personer som inte spelar spel och bara gör det kontorsarbete(kontorsarbete) . Spelare kommer säkert att bli besvikna på den här produkten.

Canyon är ett varumärke som erbjuder prisvärda mobiltillbehör, PC-tillbehör, multimedia och kringutrustning för spel. En av deras senaste produkter är ett speltangentbord som heter Canyon CNS-SK86. Vi har testat tangentbordet i mer än en vecka och nu är vi redo att dela med oss ​​av våra slutsatser. Läs vidare för att lära dig vad Canyon CNS-SKB6 har att erbjuda till såväl spelare som icke-spelare.

Packa upp Canyon CNS-SK86 speltangentbord

Canyon VALIANT CNS-SK86 kommer i en färgad låda med en bild på produkten på framsidan och de tre försäljningsargumenten för detta tangentbord:

  • “3 föränderliga färger”. Ehm…Canyon, du kanske vill dubbelkolla din engelska. Vi är rädda för att du har stavat fel på produktförpackningen.
  • Bekvämt spelande.
  • multimedia nycklar.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Baksidan av lådan visar några marknadsföringsspecifikationer om tangentbordet på flera språk. Tyvärr finns det inga detaljerade tekniska specifikationer på den.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Inuti lådan hittar du tangentbordet, en Canyon-dekal och användarmanualen.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Detta är ett ganska begränsat paket när det gäller tillbehör men det är ingen överraskning eftersom detta är tänkt att vara ett prisvärt tangentbord.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Hårdvaruspecifikationer

Först och främst: det här är inte ett mekaniskt tangentbord. Den använder ett gummikupolsystem, vilket också gör den ganska lätt. Canyon CNS-SK86 har 104 nycklar med QWERTY-layout. 17 av dessa tangenter är multimediaknappar och snabbtangenter med extrafunktioner.

Canyon CNS-SK86 ansluts till PC:n med en flätad USB-kabel och inkluderar en handledsdyna för att vila händerna på långa spelsessioner.

Tangentbordet är bakgrundsbelyst och har 3 bakgrundsbelysningsfärger: blått, rött och lila. Två par expanderbara plastfötter hjälper dig att höja den till dina preferenser. De blå är kortare medan de svarta är längre.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Canyon CNS-SK86 är inte ett stort tangentbord, eftersom det inte har dedikerade makrotangenter. Dess dimensioner är 475 x 26 x 224 mm (bredd x höjd x djup). Det är 18,7 x 1,02 x 8,8 tum (bredd x höjd x djup).

Du kan hitta hela uppsättningen av specifikationer för detta tangentbord här: Canyon CNS-SKB6 – Specifikationer.

Använder Canyon CNS-SK86 Gaming Keyboard

Låt oss göra det klart direkt: om du är van vid mekaniska tangentbord kommer Canyon CNS-SK86 att göra dig besviken. Upplevelsen av att använda tangentbordet är i bästa fall anständig. Tangenterna har en fin textur, de är inte överdrivet bullriga men de har inte heller en ergonomisk layout. Vi uppskattade att Canyon hade ett handledsstöd på detta tangentbord, eftersom det finns många avancerade tangentbord som saknar denna funktion.

En sak vi alltid har svårt att förstå är varför många speltangentbordstillverkare tenderar att måla WASD-tangenterna annorlunda än resten av tangenterna. Det är inte så att spelare inte vet var nycklarna är. Canyon erbjuder heller ingen fördel genom att byta färg.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Tangentbordet fungerar direkt ur lådan utan behov av någon dedikerad programvara. Canyon tillhandahåller ingen programvara för det heller, så det är bara plug-and-play.

På nackdelen är tangentbordet väldigt lätt och det är lätt att skjuta det runt skrivbordet. Vi tyckte att detta var irriterande, speciellt vid långa spelsessioner där du trycker på många tangenter ganska snabbt.

Multimediatangenterna är inbyggda i de funktionella och du kan använda dem i kombination med Fn-tangenten till höger om mellanslagstangenten. Bredvid Fn-tangenten finns bakgrundsbelysningsknappen som du kan använda för att växla mellan bakgrundsbelysningsfärger, inklusive att stänga av den helt.

En annan sak som vi ogillade var byggkvaliteten. Canyon CNS-SK86-tangentbordet är tillverkat av billig plast med en mycket dålig kvalitetskänsla. För att ge dig en idé kan du enkelt böja fodralet inåt genom att trycka på utrymmet ovanför riktningsknapparna.

Canyon kallar det ett speltangentbord. Enligt vår uppfattning kan du inte kalla ett tangentbord för ett spelande och ge inget stöd för NKRO (N-key rollover). Specifikt, om du trycker på tre tangenter samtidigt under spel, kommer du att få en dålig spelupplevelse. Canyon CNS-SK86 registrerade inte mer än 2-3 samtidiga kommandon samtidigt, vilket är en besvikelse för spelare.

Bakgrundsbelysningen på detta tangentbord är både användbar och värdelös. Det är användbart eftersom det ger dig en uppfattning om nycklarnas position om du är i ett mörkt rum. Varför värdelös? Eftersom bakgrundsbelysningen bara lyser mellan tangenterna.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Inskriptionerna på tangenterna är målade vita och de är inte genomskinliga, så det finns inget ljus som skiner genom de faktiska tecknen.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Om du är i ett mycket mörkt rum kommer du att se tangentbordet, men du kommer inte att se bokstäverna på det.

Canyon, CNS-SK86, tangentbord, recension, spel

Vår erfarenhet av att använda Canyon CNS-SK86 speltangentbord var ganska dålig. Det är bekvämare att skriva på än andra, som SteelSeries Apex, men det är fortfarande ett tangentbord av låg kvalitet som knappast tillfredsställer en spelares behov.

Dom

Vi har sagt det här tidigare: vi älskar att se nya företag anta nya utmaningar och försöka bygga kvalitetsprodukter, men det är synd att se dem misslyckas. Canyon VALIANT CNS-SK86 speltangentbord är ett prisvärt tangentbord, men det är det. Gummikupolsystemet, avsaknaden av NKRO-stöd, den mer eller mindre användbara bakgrundsbelysningen och den övergripande byggkvaliteten är alla negativa aspekter som väger tyngre än de positiva. Detta tangentbord är ett anständigt köp endast för personer som inte spelar spel och bara jobbar på kontor. Spelare kommer säkert att bli besvikna över denna produkt.

Relaterade Artiklar

Back to top button