Canal+ lanserar ett nytt begränsat erbjudande inklusive Netflix, Disney+, OCS… för Black Friday-helgen!

Tillfällighet eller enkel sammanträffande av kalendern? Medan Black Friday är i full gång har Canal+ precis meddelat ett nytt erbjudande som samlar det bästa från Canal+ och streamingtjänster… Allt för bara 25,99 €/månad med den första månaden gratis
!

streaming1600

Canal+ Ciné Série begränsad serie på några punkter:

  • Canal+-erbjudandet
  • Streamingtjänster som Netflix eller Disney+
  • Ett tv-paket

Se det begränsade Ciné Séries-erbjudandet på 25,99 € på Canal+

Ett utbud av tjänster till bästa pris

Den här begränsade serien är redan tillgänglig och du kan prenumerera på den nu för bara 25,99 €/månad det första året och sedan 35,99 €/månad det andra året för ett 2-årigt åtagande. Den första månaden av prenumerationen kommer att vara gratis och det kommer att vara möjligt att säga upp sin prenumeration i slutet av den.

Ett VOD-paket som inte vägrar något

Ingen är främling för den senaste boomen inom streamingtjänster. Många erbjudanden finns tillgängliga och du kan snabbt gå vilse i Disney+, Netflix och OCS, för att inte tala om de andra. Med sin begränsade serie Ciné Série vill Canal+ åtgärda detta problem. Detta SVoD-paket erbjuder verkligen det bästa av vad Canal+ har att erbjuda när det gäller innehåll och lägger utöver det Netflix, Disney+, OCS eller till och med StarzPlay. Till råga på det finns ett unikt urval av kanaler med flera teman, inklusive Clique, Disney Channel och Nat Geo Wild.

Se det begränsade Ciné Séries-erbjudandet på 25,99 € på Canal +

En streamingtjänst som styr dem alla?

Det minsta vi kan säga är att utbudet aldrig har varit så brett på marknaden för streamingtjänster och SVoD. För att hitta runt har Clubic valt ut de bästa tjänsterna i sin jämförelse av de bästa streamingplattformarna 2021.

banner_bf

Black Friday: vårt urval av erbjudanden som du inte får missa

Som varje år sätter Clubic upp en speciell Black Friday-enhet för att dela de bästa erbjudandena som finns tillgängliga online med dig. Upptäck våra tips och vårt utbud av kampanjer som du inte får missa idag!

  • Black Friday Amazon: de bästa erbjudandena och snabbförsäljningen att utnyttja
  • Black Friday Cdiscount: de bästa erbjudandena du inte får missa
  • Black Friday Fnac: de bästa erbjudandena på högteknologi
  • Black Friday Darty: upptäck alla de bästa högteknologiska erbjudandena
  • Black Friday Rakuten: de BÄSTA högteknologiska kampanjerna

De bästa Black Friday-erbjudandena med Clubic

Relaterade Artiklar

Back to top button