Canal+, Disney+, Netflix, OCS och Starzplay i ett enda erbjudande för 25,99 €/månad!

Canal+ låter dig hitta alla dina favorit SVOD-plattformar i ett enda abonnemang med Canal+ Cine Series. Dra snabbt nytta av detta exceptionella erbjudande som erbjuder dig tusentals timmars innehåll till ett oöverträffat pris.

1

Canal+ Ciné Series, vad innehåller detta mycket kompletta paket?

  • Hela Canal+-erbjudandet
  • Netflix, Disney+, OCS och Starzplay ingår!
  • Tillgång till TNT-kanaler samt de bästa Champions League-affischerna

Se Canal+ Ciné Series-erbjudandet för 25,99 €/månad

En prenumeration nästan given jämfört med innehållet som erbjuds

Netflix, Disney+, OCS… alla dessa erbjudanden har mycket överkomliga priser, men tillsammans representerar dessa olika prenumerationer en liten månadsbudget för ditt hushåll.

1

Varför inte gruppera allt under ett enda pris, och det lägsta möjliga som är mer? Detta är precis vad Canal+ Cine Series erbjuder dig med ett erbjudande på 25,99 € per månad i 1 år, vilket ger dig tillgång till fyra internationella streamingplattformar, förutom den mycket rika katalogen som läggs online av kanalen. Dessutom erbjuds alternativet TV+ till dig i 2 månader så att du kan upptäcka många andra kanaler som erbjuds i detta paket till ett mycket fördelaktigt pris.

Canal+, Netflix, OCS eller Disney+ på din TV, smartphone eller surfplatta

Canal+ Cinema Series erbjuder självklart först och främst tillgång till Canal+-kanalen men också och framför allt till innehållet som sänds exklusivt av gruppen. Du kommer att kunna upptäcka inom 6 till 8 månader efter deras biopremiär de senaste blcokbustersna men också alla franska filmer, alla genrer kombinerade och internationella upptäckter.

Detta paket ger dig också tillgång till HD Netflix, ingår direkt i erbjudandet. Om du redan har ett konto, länka det helt enkelt till ditt Canal+-konto för att fortsätta dra nytta av den fenomenala serie som produceras och distribueras av den amerikanska jätten, som t.ex. Bläckfisk spel, Money Heist eller Kronanför att bara nämna några.

Disney+ ingår också i Canal+ Ciné Series-erbjudandet. Så fort du prenumererar kan du hitta den otroliga katalogen över underhållningsjätten, Disneys animationsklassiker men också den senaste Marvel Studios-serien och Stjärnornas krigexklusivt på plattformen.

Äntligen erbjuder Canal+ Ciné Series dig tillgång till OCS, och bland andra program den bästa HBO-serien för tillfället som t.ex. Följd eller möjligheten att återse de åtta säsongerna av Game of Thronesoch ett Starzplay-konto, en plattform som ger dig tillgång till många serier som Stativet och Gangs of Londonoch en stor samling filmer.

Se Canal+ Ciné Series-erbjudandet för 25,99 €/månad

Jämför SVOD-erbjudanden och gör ditt val

Inte lätt att navigera genom de olika katalogerna och streamingtjänsterna som finns tillgängliga idag. För att göra detta föreslår vi att du konsulterar vår jämförelse av de bästa videostreamingtjänsterna 2021. Styrkor, svagheter, flaggskeppstitlar i katalogen; Vi ger dig all information du behöver för att göra ditt val.

Relaterade Artiklar

Back to top button