Call Of Duty Warzone: med denna VPN anslut dig till vilken server som helst runt om i världen!

krigszon

Användningen av en VPN är populär för att komma åt utländskt innehåll i streaming eller för att få cybersekretess, men vet du också att ett virtuellt privat nätverk verkligen är praktiskt för spelare? Med NordVPN, få 2 års licens till -72% och en fantastisk möjlighet att utrusta dina konsoler och datorer hur man drar nytta av servrar på toppen!

Varför erbjuda dig en NordVPN-licens:

  • 5500 servrar i 60 länder
  • 6 enheter samtidigt täckta
  • Hastigheter upp till 6,7 Gbps

Se NordVPNs 2-åriga prenumerationserbjudande på €2,89/månad (-72%)

Välj de bästa servrarna för att spela Call of Duty Warzone

Att spela online är bra, men att ha möjligheten att välja de spelare du spelar mot runt om i världen tack vare NordVPN är ännu bättre! Med ett enormt urval av 5500 servrar i nästan 60 länder, ger NordVPN dig bortskämd med valmöjligheter. Är du nybörjare och vill spela mot potentiellt mindre rutinerade spelare? Anslut enkelt till en främmande server och finjustera din nivå så att du inte behöver campa konstant och dra på dig dina vänners vrede.

Med sin NordLynx-teknik som stöder WireGuard-säkerhetsprotokollet låter NordVPN dig dra nytta av ökad säkerhet och övervinna potentiella brister i protokollet samtidigt som du säkerställer optimal hastighet. Verkliga innovationer, med vetskapen om att andra protokoll som IKeV2 och OpenVPN också är tillgängliga för dig, vilket visar NordVPNs förmåga att erbjuda dig de bästa tjänsterna. Du kan också räkna med den senaste anti-hotfunktionen från NordVPN. Detta är utformat för att förhindra dig från att konsultera farliga webbplatser tack vare en regelbundet uppdaterad lista, men också från att hitta potentiella virus i filerna du laddar ner. Du kan aldrig vara för försiktig, och NordVPN är där för att se upp för dig.

NordVPN

Se erbjudandet

Läs meddelandet


9.7

NordVPN

  • Mycket effektiv streaming (inklusive amerikansk Netflix) och TV-åtkomst
  • Stort antal servrar
  • Innovativ NordLynx-lösning

NordVPN är en galjonsfigur av VPN: er fortsätter att utvecklas i snabb takt. Dess prestanda har gått upp ett snäpp tack vare utplaceringen av en flotta av 10 Gb/s RAM-servrar och dess interna protokoll. Förutom anmärkningsvärda applikationer utmärker den sig för sin användarvänlighet och utmärkta stabilitet. En tjänst som vi bara kan rekommendera, och utan tvekan en av de bästa VPN:erna, vid sidan av ExpressVPN och CyberGhost, för sitt förhållande mellan kvalitet och pris.

NordVPN är en galjonsfigur av VPN: er fortsätter att utvecklas i snabb takt. Dess prestanda har gått upp ett snäpp tack vare utplaceringen av en flotta av 10 Gb/s RAM-servrar och dess interna protokoll. Förutom anmärkningsvärda applikationer utmärker den sig för sin användarvänlighet och utmärkta stabilitet. En tjänst som vi bara kan rekommendera, och utan tvekan en av de bästa VPN:erna, vid sidan av ExpressVPN och CyberGhost, för sitt förhållande mellan kvalitet och pris.

Dessutom har du med NordVPN möjlighet att samtidigt utrusta upp till 6 enheter med en enda licens. Kort sagt, oavsett om du gillar att spela på din dator (ChromeOS, Linux, macOS, Windows), din smartphone (Android, iOS) eller till och med dina spelkonsoler (PS4, PS5, Xbox 360 och One, Switch) och utrusta din tv (Android TV, Apple TV, Samsung TV, Fire TV) eller till och med din router, du har enorma möjligheter tack vare NordVPNs mångsidighet och de många tillgängliga applikationerna! Du drar också nytta av obegränsad bandbredd och hastigheter på upp till 6,7 Gb/s för att undvika latens och göra din VPN-anslutning så mindre effektfull som möjligt för att få optimal respons!

Mångsidigheten hos NordVPN ger dig vingar!

Det räcker med att säga att du inte har någon ursäkt att anklaga NordVPN för att få dig att missa ditt mål. Men eftersom det här erbjudandet är högst upp för användning, låter det dig också få extra resultat i streaming. Få åtkomst till utländskt innehåll från dina favoritplattformar, eftersom NordVPN verkligen är perfekt för att avblockera dem, till och med Prime. Således kommer inte ens en serie endast tillgänglig i Japan att ge honom några problem. Logga in på en japansk server, sedan ditt Prime-konto och du är klar.

Cyber-privacy ligger också i framkant med NordVPN, eftersom denna VPN-lösning, förutom att ge dig en alternativ IP-adress och geolokalisering, ger dig fördelen av den utmärkta AES 256-bitars krypteringsstandard, den högsta möjliga, samt en Kill Switch ifall du tappar din VPN-anslutning för att inte exponera dig själv. Det bör tilläggas att tack vare sin registrering i Panama kan NordVPN tillämpa en strikt policy att inte logga sina användare, och har därför inga potentiella arkiv över din onlineaktivitet.

NordVPN © NordVPN

För personligt och professionellt bruk är NordVPN därför verkligen användbart. Du kan till exempel ansluta mycket enkelt genom att starta applikationen och klicka på knappen Quick Connect. Om din falska geolokalisering inte spelar någon roll för dig, låter NordVPN dig försvinna online på några sekunder. Du behöver därför inte vara expert och därmed dra nytta av ett så intuitivt gränssnitt, det är verkligen betryggande. För de mest erfarna användarna finns det givetvis alla klassiska funktioner som NordVPN erbjuder till sitt förfogande, men i alla fall är det tillgängligt för så många som möjligt att ha en krypterad anslutning.

Hemma som på ett allmänt Wi-Fi-nätverk är du därför inkognito och du riskerar därför inte att ge din arbetsgivare kallsvett även om du fyller i en fil i TGV:n på väg till semestern. NordVPN är därför nyckeltillgången för en lugn sommarsemester, och naturligtvis för unga och gamla. Säkra dina onlineköp, dra nytta av möjligheten att välja en fransk server när du är utomlands så att du till exempel kan ansluta till ditt bankkonto utan att drabbas av potentiella säkerhetsbegränsningar och komma åt ditt innehåll utan att onlinespårarna drar fördel av detta för att samla in din data och sälja den vidare. En nästan oklanderlig VPN-svit som därmed får en mycket solid 9/10 under vårt 100% oberoende Clubic-test.

Se NordVPNs 2-åriga prenumerationserbjudande på €2,89/månad (-72%)

Med en fantastisk kampanj, välj det utmärkta NordVPN

Detta NordVPN-erbjudande låter dig därför utrusta 7 mycket olika enheter samtidigt, vilket därför är lika bra för dem som har många enheter som de som vill att deras nära och kära ska dra nytta av dem till ett lågt pris. Den här 2-åriga licensen med NordVPN är faktiskt tillgänglig för endast 2,89 € per månad!

För totalt över de 2 åren på 70€ är det verkligen en minskning som inte får missas. Du kommer då att debiteras gällande standardpris om du vill stanna hos NordVPN. Observera att de erbjudna priserna är exklusive skatt och därför kräver att hänsyn tas till den 20 % moms som gäller i Frankrike för att läggas till under betalningen. Dessutom tillåter företaget dig, i 30 dagar efter ditt köp, för att få full återbetalning om du inte är nöjd.

Relaterade Artiklar

Back to top button