Call of Duty Mobile: Spela och vinn $2 miljoner i den nya turneringen

De Call of Duty Mobile-turnering som ger bort ett stort pris till världsvinnaren av skjutspelet för smartphones och surfplattor Android och iOS. Vi pratar om något i stil med 2 miljoner dollar att Activision ger bort efter tillkännagivandet av avtalet med Sony. Den officiella enheten för den berömda tävlingen kommer att vara Xperia 1 III. Låt oss ta reda på alla detaljer om operationen.

Call of Duty: Vem kommer att vinna 2 miljoner dollar i världsturneringen

Även i Italien kommer det att vara möjligt att delta i händelsen att Activision öppnar nästa gång 3 juni 2021. Detta är det mest efterlängtade nederlaget för programmerarna som kommer att engagera sig i en utmaning till döden. Rikta prispengarna för en av de mest framgångsrika titlarna i utvecklarhuset. Hittills omfattar den en användarbas på 270 miljoner människor världen över för en total omsättning på 480 miljoner dollar tack vare köp i appen.

Matt Lewisvice ordförande för mobilavdelningen Activisionkommenterar tröskeln till den mycket efterlängtade händelsen:

“Varje dag gillar miljontals Call of Duty Mobile-spelare att spela vårt spel.

Efter framgången med den senaste upplagan har vi beslutat att öka prispotten och antalet lag som kommer att kunna kvalificera sig, för att uppmuntra de bästa spelarna att tävla med varandra “.

Den officiella karaktären av Call of Duty Mobile World Championship sanktionerades med en teaser som föreslagits på Youtube som vi rapporterar nedan:

Inom de närmaste dagarna kommer utvecklaren att dela med sig av mer information om initiativet och de evenemang som kommer att möjliggöra kval. Sony, som tidigare nämnts, är den officiella partnern till projektet med sin Xperia 1 III, en enhet med en skärm med CinemaWide visuell teknologi med en uppdateringshastighet på 120 Hz för snabba och flytande spel i varje handling.

Relaterade Artiklar

Back to top button