Call of Duty: Black Ops Cold War och Warzone, här är den exklusiva videon

Vi är inne i Black Friday och allt vi skulle ha förväntat oss, men inte en riktig gåva. Istället Activisioni sin enorma generositet har han äntligen gjort och publicerat en video- vilka fans av call of Duty. Kort sagt, de hade väntat på honom länge. Det här är en video som berättar hela historien om Black Ops kalla kriget och av Krigszon. 20 minuters action och adrenalin som bokstavligen gör publiken galen. Här är videon alla väntat på.

Activision ger bort videon med hela historien om Call of Duty Black Ops Cold War och Warzone

“”. Detta är meningen som publiceras strax under video- nu tillgänglig för visning på den italienska kanalen av Activision. Detta är den fullständiga historien om de två efter lanseringen call of Duty som gjorde spelhistoria: Black Ops Cold War och Warzone. Två förstapersonsskjutare som fortfarande uppskattas av passionerade spelare inom genren idag.

Ett beslut som gjorde de många fansen av dessa två titlar glada som, ärligt talat, hade väntat sig något liknande ett tag. De video- spårar om komplott av de två spelen och gör det i 20 minuter ungefär. Det är därför två titlar som jag tar del av i denna berättelse.

Den första är Call of Duty Black Ops kalla kriget. “”.

Den andra är Call of Duty Warzone. “”.

Relaterade Artiklar

Back to top button