Call Center: hur man permanent stoppar bedrägerier och kontinuerliga samtal

De ringer alla timmar på dygnet, men speciellt i stunder av avkoppling och vila. Kanske precis när du kommer hem efter en dag på jobbet. Om du inte är uppmärksam riskerar du att bli offer för deras bedrägerier. Du vill säga hejdå till irriterande och farliga en gång för alla Call Center? det är hur sluta definitivt bedrägerier Och kontinuerliga samtal.

Hur man permanent stoppar Call Centers

Alla verk är ädla och mycket respektabla. Men när de börjar invadera vår sfär privatfalla in i elakhet och att insistera på eller till och med utsätta oss för fara genom att gömma oss farliga bedrägerierdå är det dags att vidta åtgärder skydda dig. Det finns en effektiv metod för att permanent stoppa samtalen från Call Center.

Kontakta bara Offentligt register över oppositioner. Det är en tjänst som är tillgänglig för alla medborgare genom vilken den infogas i denlista av kontakter i Call Center de får absolut inte ringa. Brott mot denna bestämmelse riskerar böter upp till 20 miljoner euro eller upp till 4 % av årsomsättningen.

För närvarande är denna tjänst endast tillgänglig för fast nätmen i slutet av året kommer det också att omfatta de av mobilt nätverk. I praktiken är alla innehavare av en SIM kommer att kunna registrera och skydda sina Integritet inte ens riskera att hamna i fällan av bedrägerier av många Call Center.

Hur man registrerar sig i registret över oppositioner

Prenumerera på Register över oppositioner att bli av med Call Center det är väldigt enkelt. Anslut bara till den officiella webbplatsen www.registrodelleopposizioni.it. Genom att välja avsnittet “Abonnentområde“En flik öppnas. Scrollar ner “Registrerar dig“Innehåller länk av formuläret att fylla i loggar in.

Bland de olika alternativ av opposition finns inte bara det av ai Call Centermen också till pappersreklam. Alla som hatar att gå hem och behöva tömma brevlådan på alla kuvert med flygblad, kataloger och olika prislistor blir glada.

En gång sammanställt de formateraha förutseende att ange alla korrekta uppgifter, genom att klicka på “Skicka“Kommer att bli en del av registret över oppositioner och du kommer äntligen att kunna säga adjö till Call Center.

Vi påminner även om att du även kan anmäla dig via telefon genom att ringa grönt nummer 800265265genom att skriva ett mejl till [email protected] eller hälften registrerat post till “”, Rome Nomentano Office, P.O. Box 7211, 00162 – Rom.

Relaterade Artiklar

Back to top button