Byt till WindTre och få en gratis smartphone

Byt till WindTre för att få en gratis Samsung-smartphone. Di Più FULL 5G-erbjudandet låter dig köpa enheten utan att ådra dig några månatliga utgifter eller initiala kostnader. Dessutom erbjuder den månatliga trösklar för extraordinära minuter, SMS och Giga.

Operatörens nya kunder kan få det genom att köpa ett nytt SIM-kort på ett av de många auktoriserade försäljningsställena. Det kommer inte att vara nödvändigt att utföra nummerportabilitet från den tidigare operatören!

WindTre-erbjudande med smartphone ingår i priset!

där WindTre More FULL 5G det är det mest bekväma erbjudandet för nya kunder. Förnyelsekostnaden är 14,99 € per månad och inkluderar:

Kunder kan också få en smartphone Samsung Galaxy A13 5G 64GB. Köpet av enheten kommer inte att kräva några initiala kostnader och inte heller kommer återstoden av månatliga avbetalningar att krävas. WindTre erbjuder smartphonen gratis till alla nya kunder men låter dem också välja andra enheter. Erbjudandet kommer också att vara möjligt att kombinera en iPhone 14 Pro men kostnaderna kommer att vara annorlunda.

Genom att möta en initial kostnad på 29,99 euro per månad, till exempel, kommer det att vara möjligt att få en ZTE Blade A72 5G och inte heller i detta fall kommer kostnaden för att förnya erbjudandet att öka.

Prislistan är mycket omfattande och möter allas behov. Därför kan intresserade parter få alla detaljer genom att gå till chefens officiella webbplats eller genom att gå till en av butikerna.

Relaterade Artiklar

Back to top button