B&You sänker priset på sitt 100GB-paket!

Även operatörer drar fördel av försäljningen för att erbjuda sina mobilabonnemang utan förpliktelser till mycket konkurrenskraftiga priser, som här B&You.

1

Fram till den 6 juli gynnas alla operatörens planer av en fin sänkning, till exempel 4G B&You 100 GB-planen.

B&You 100 GB 4G-planen i korthet

  • Ett mycket trevligt dataomslag, även i Europa/DOM
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS i Metropolitan France
  • Inget åtagande för en förenklad uppsägning

Om du behöver ett stort kuvert med data till ett mycket attraktivt pris, erbjuds detta mycket populära icke-bindande paket från B&You för närvarande för 10,99 € per månad under ett år.

B&You 120GB 4G-plan

Från €14,99

B&You 120GB 4G-plan

  • 120GB data Frankrike
  • Obegränsade samtal
  • Obegränsad SMS/MMS

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 120 GB data för 14,99 euro per månad. För närvarande är det det bästa förhållandet mellan data kuvert/pris på marknaden. För detta pris erbjuder B&You mycket höghastighets 4G och 4G+ mobilt internet på Bouygues Télécoms nätverk.

B&You erbjuder ett mobilabonnemang med 120 GB data för 14,99 euro per månad. För närvarande är det det bästa förhållandet mellan data kuvert/pris på marknaden. För detta pris erbjuder B&You mycket höghastighets 4G och 4G+ mobilt internet på Bouygues Télécoms nätverk.

Hitta 4G B&You 100 GB-paketet för 10,99 € per månad

B&You sänker priset på sina paket under försäljningen

Förutom ett erbjudande på 4G B&You 100 GB-planen på 10,99 € per månad under ett år, lanserar operatören en stor förförelseoperation på alla sina 4G-tjänster, tillgängliga fram till den 6 juli.

Dess minsta av dess paket som erbjuder 5 GB erbjuds särskilt för 4,99 € per månad. Om du är girig i din datakonsumtion kanske du är intresserad av 4G-paketet som erbjuder det mycket generösa kuvertet på 200 GB för 14,99 € per månad.

Slutligen, även om det inte är föremål för ett rabatterbjudande, kan innehavare av 5G-kompatibla smartphones sikta in sig på B&You 5G Special Series, som erbjuder ett 130 GB-kuvert… för 24,99 € per månad, ändå.

Vilket paket som än faller dig i ögonen, kan du fritt säga upp din prenumeration innan ettårsdeadline, eftersom de alla är garanterade utan förpliktelser. Observera att om du vill behålla ditt nummer måste du betala ytterligare 10 € för ett trippelklippt SIM-kort vid tidpunkten för prenumerationen.

Ett komplett paket till ett attraktivt pris

Låt oss nu återgå till erbjudandet som särskilt intresserar oss här: 4G B&You 100 GB-planen, som erbjuds fram till den 6 juli för 10,99 € per månad. Som namnet antyder är det här paketets största intresse i dess vackra 100 GB datakuvert.Du kommer att kunna surfa på Internet girigt tack vare det mycket solida 4G Bouygues-nätverket (förutom naturligtvis i mycket avlägsna områden).

Observera att det är möjligt att lägga till data om behov uppstår, mot en extra kostnad. När dataenveloppet är slut kommer genomströmningen verkligen att minska drastiskt.

Om du planerar att åka utomlands kan 20 GB av de 100 som tilldelats användas i Europa/DOM, för att du ska kunna planera din semester i dessa regioner med fullständig sinnesro.

Annars, som på de flesta mobilabonnemang idag, hittar vi obegränsade samtal och SMS/MMS i Metropolitan France, för att hålla kontakten med dina nära och kära utan begränsning.

Hitta 4G B&You 100 GB-paketet för 10,99 € per månad

Om denna korta beskrivning inte helt har övertygat dig, tveka inte att konsultera vår fullständiga recension av B&You:s tjänster, som har fått ett mycket ärligt betyg på 8/10 av oss.

Hitta det mobilabonnemang som passar dina behov tack vare vår jämförelse

Om dessa B&You-erbjudanden intresserar dig har du fram till den 6 juli på dig att välja det som bäst passar dina behov. Under tiden, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa mobilabonnemang 2022, för att se om B&You verkligen är den operatör som är gjord för dig.

Relaterade Artiklar

Back to top button