B&You lanserar en ny 100GB-plan till ett chockpris

Helgen har äntligen kommit och vi har några mycket intressanta tips till dig vid detta tillfälle.

Very B&You-paket maj 2022 © Bouygues

För att kunna hålla kontakten med våra nära och kära under såväl loven som i början av läsåret är det viktigt att ha ett bra mobilabonnemang. Och vi har utmärkta nyheter på den här nivån eftersom B&You slår hårt med sitt 100 GB-erbjudande.

B&You-planen i korthet

  • Internt kuvert på 100 GB i 4G
  • Obegränsade samtal och SMS/MMS
  • Utan engagemang

Således erbjuds detta B&You 100 GB-abonnemang för närvarande för 14,99 €/månad.

Hitta B&You 100 GB-paketet för 14,99 €/månad

Ett telefonerbjudande utan några begränsningar

Fram till och med den 28 augusti erbjuder Bouygues dig tre nya mobilabonnemang för att möta alla dina behov. Vi hittar en 1 GB-formel till 4,99 €/månad, en 200 GB till 19,99 €/månad och slutligen den som intresserar oss idag till 14,99 €/månad för 100 GB. Men innan du gör ditt val bör du känna till villkoren måste beaktas.

Låt oss börja med ett mycket klassiskt omnämnande eftersom vi är i närvaro av ett icke-bindande paket signerat B&You. Du kan därför säga upp ditt avtal när som helst. Dessutom, om ingen höjning av månadsavgiften tydligt meddelas, vet att operatören är helt fri att se över sina priser uppåt. Var alert! Slutligen debiteras aktiveringen av SIM-kortet med 10 € vid prenumeration.

Ett allt mer komplett B&You-paket

Vi kommer snabbt att gå runt detta telefonabonnemang eftersom B&You i allmänhet går till det väsentliga. Men vi måste fortfarande betona närvaron av ett internetkuvert på 100 GB i 4G för storstadsområdet Frankrike. En sådan volym är helt idealisk för att titta på videor, spela online och ladda ner applikationer utan att oroa dig för mycket över dataförbrukningen.

En annan viktig punkt, samtal och SMS/MMS är obegränsade på det franska fastlandet. Dessa element är också från och till Europa samt de franska utomeuropeiska departementen (och till Frankrike). Utomlands kommer 25 GB mobilt internet att vara tillgängligt för dig. Gör det!

B&You 100 GB-paket © B&You

Hitta B&You 100 GB-paketet för 14,99 €/månad

För att ta reda på ännu mer om fördelarna som Bouygues beviljar på detta erbjudande, rekommenderar vi att du läser vår fullständiga recension av B&You.

Maximalt val av paket

Som du har sett har detta B&You-erbjudande allt du behöver för att du ska falla för det. Men innan du tar steget kan det vara intressant att göra en kort jämförelse med de andra formlerna som för närvarande finns på marknaden. Du hittar allt du behöver i vårt urval av de bästa mobilabonnemang.

Relaterade Artiklar

Back to top button