Brist på komponenter: upp till två års väntan på att få din Tesla Model X

Tesla Model X © Camille Pinet för Clubic

Bristen på komponenter gör att mottagningstiderna exploderar hos Tesla.

Vissa Tesla Model X-köpare måste vänta två år innan de kan ta emot sin beställning.

Tesla Model X: två års väntan att vänta

I slutet av förra året startade Tesla leveranser av de första omstylade Model Xs, och även om flera kunder redan har sett sina beställningar uppfyllda, väntar många fortfarande på att få tag på sitt fordon. Brist på komponenter tvingar, Tesla har störst svårt att möta efterfrågan och försöker på något sätt anpassa sig till situationen.

Sedan öppnandet av beställningar har vissa kunder också sett sin leveransuppskattning skjutas upp många gånger. När det gäller Jon Rettinger sköts leveransen av en Tesla Model X som ursprungligen var planerad till december 2021 slutligen upp till juli 2022, innan den sköts upp igen helt nyligen till ett datum mellan december 2022 och april 2023.

Denna försening påverkar, i större eller mindre utsträckning, hela Tesla-sortimentet, inklusive den efterlängtade Cybertrucken, vars förbeställningar nyligen stoppades utanför Mexiko och Nordamerika. Det räcker med att säga att du måste ha mycket tålamod och förstående om du vill skaffa en Tesla, eller om du har lagt en beställning de senaste månaderna.

Om samma ämne:
Tesla regerar fortfarande över det elektriska i USA

Källa: InsideEVs

Relaterade Artiklar

Back to top button