Brave webbläsare lanseras i videokonferenser med Brave Talk

modigt snack © Brave

Modig
startar i videosamtalet. Webbläsaren har precis fått en funktionalitet av videokonferens
alltid fokuserad på en av dess huvudprinciper: att skydda användarnas integritet.

Efter att ha passerat milstolpen med 36 miljoner månatliga aktiva användare i somras, fortsätter Brave, den alternativa webbläsaren, att utöka sina tjänster. Det senaste? En videokonferensfunktion, i form av videosamtal, passande namnet Brave Talk. Den webbläsare som har skapats av Brendan Eich (uppfinnaren av JavaScript) bygger återigen sin funktionalitet på konfidentialitet.

Läs också:
Modig webbläsare: efter kryptoplånboken, belöningar för utbyten

En gratisversion och en version premie av Brave Talk erbjuds användarna

Med Brave Talk (“Brave Together” i betatestfasen) utlovar Brave sekretessbaserad videokonferensfunktion, utan geolokalisering och med kapacitet för obegränsade privata videosamtal. Brave Talk, som dessutom ingår direkt i webbläsaren, kräver ingen ytterligare applikation eller nedladdning. I grund och botten behöver du bara öppna skrivbordswebbläsaren och från en ny flik klickar du på den lilla kameraikonen för att gå till höger sida. Alternativt kan den nås via talk.brave.com. Och om samtalet skulle startas från Brave direkt, är det möjligt att gå med i detta samtal från vilken webbläsare som helst.

Observera att Brave Talk erbjuder två distinkta erbjudanden till sina användare.

  • En första, gratis, som låter dig ringa en-till-en-samtal, obegränsat vad gäller antal samtal och varaktighet, (vilket inte är fallet med Zoom under hela tiden).
  • Och en andra, Brave Talk Premium, som erbjuds för 7 dollar per månad, vilket låter dig spela in samtal, tysta vissa deltagare och initiera samtal för tre eller fler personer…

Gratisversionen av Brave Talk förväntas också komma under de kommande veckorna för Android- och iOS-användare. Andra kan redan dra nytta av det.

Brave Talk © Brave

Källa: Modig

Relaterade Artiklar

Back to top button