Brave lanserar sin kryptoplånbok, integrerad i webbläsaren

Brave © Piotr Swat / Shutterstock.com

Lanserades i början av 2016, Modig blev först känt för sitt betalda reklamsystem innan det blev en av de ledande webbläsarna i ekosystemet blockchain. Med sin nya uppdatering borde företaget fånga upp ögonen för virtuella valutaentusiaster ännu mer.

Du behöver inte passera en förlängning, Brave integrerar nu sin kryptoplånbok i sin webbläsare.

En infödd krypto-plånbok på Brave

Brave fortsätter sina ansträngningar för att etablera sin status som den mest kryptovänlig. Mellan de trendigaste kryptovalutaplånböckerna och belöningar för utbyten har företaget lagt till ett antal funktioner för att locka blockkedjeentusiaster. Webbläsaren tar ytterligare ett stort steg genom att lansera sin infödda web3 krypto-plånbok, som ersätter den gamla baserad på MetaMask.

Brave Wallet 02 © The Verge

Till skillnad från andra plånböcker av denna typ förlitar Brave Wallet sig på användarvänlighet. Inget behov av att ladda ner ett tredjepartstillägg, allt är integrerat direkt i webbläsaren. Konkret tillåter det användare att köpa, lagra, hantera och skicka olika kryptovalutor huvudsakligen baserade på Ethereum. Ingen Bitcoin eller Dogecoin alltså, men det amerikanska företaget specificerar ändå att det kommer att vara möjligt att genomföra transaktioner med praktiskt taget alla virtuella valutor i slutet av året.

Finns nu på PC

Webbläsarens 43 miljoner följare kommer också att kunna köpa fiat-valuta genom Wyre, lagra sina NFT:er (icke-fungibla tokens) och handla ett brett utbud av tokens. De kommer också att kunna ansluta till andra plånböcker, som Ledger och Trezor, samt web3 DApps. För extra bekvämlighet tillhandahåller Brave Wallet också marknadsinformation i realtid genom att tillåta direkt övervakning av kryptovaluta växelkurser med CoinGecko.

Brave Wallet © Brave

Med denna nya funktion försöker företaget skapat av Mozillas medgrundare att konkurrera med de mest populära web3-plånböckerna som MetaMask, Trust Wallet eller Wallet Connect. För att övertyga kunden är det amerikanska företaget fullt av argument, som börjar med säkerheten. Enligt henne är den direkta integrationen säkrare än tredjeparts plugin-program för webbläsare, som är mer mottagliga för bedrägliga versioner, nätfiske, stölder och andra bedrägerier.

En annan fördel med en inbyggd krypto-plånbok, resurserna som används av webbläsaren är mindre giriga än andra lösningar. Brave Wallet är tillgänglig nu på PC och kommer att rullas ut till smartphones senare.

Modig

Att ladda ned

Läs meddelandet


9

Modig

  • Tillgänglig för oerfarna internetanvändare och lämplig för en mer krävande publik
  • Oklanderlig privat datasäkerhet
  • Vilja att bryta sig loss från befintliga monopol (modig sökning, prat, nyheter, annonser)

Brave konkurrerar på allvar med de stora. Utvecklarna fokuserar på funktioner som är mer än viktiga när det gäller hantering av personuppgifter online. Från denna strategi kom en oberoende sökmotor, ett rättvist delningsprogram för integritetsvänliga annonsintäkter, säkra kommunikationsverktyg och innovativa navigeringsfunktioner.

Brave konkurrerar på allvar med de stora. Utvecklarna fokuserar på funktioner som är mer än viktiga när det gäller hantering av personuppgifter online. Från denna strategi kom en oberoende sökmotor, ett rättvist delningsprogram för integritetsvänliga annonsintäkter, säkra kommunikationsverktyg och innovativa navigeringsfunktioner.

Källa: Modig

Relaterade Artiklar

Back to top button