Bra pris på 34-tums Samsung UltraWQHD-skärm!

Om du letar efter en ultrabred skärm för arbete eller lek ger Amazon ett fantastiskt erbjudande på 34-tums Samsung med en upplösning på 3 440 x 1 440 pixlar. Detta går till 324 € istället för 399 €, ett erbjudande att göra missa inte !

SAMSUNG S34J552WQR © Samsung

En oproportionerligt stor Samsung PC-skärm!

  • Svepfrekvens 75 Hz
  • 34″ VA-platta
  • AMD FreeSync-kompatibel

Se erbjudandet på Samsungs ultrawide 34″-skärm för 324 € på Amazon

74€ rabatt på en ultrabred skärm

Amazon vill glädja älskare av ultrabreda skärmar med en fantastisk kampanj på Samsung WQHD S34J552WQR med sin 34″ diagonal. Den här är tillgänglig till -19% jämfört med dess baspris, dvs 329€ istället för 399€.

Tillåt utrymme eftersom det är en väldigt stor skärm, men som gör att du kan ha en väldigt stor arbetsyta med flera applikationer öppna samtidigt. Detta är ett utmärkt alternativ till dubbel- eller trippelskärmen, som dessutom är till salu.

En 34″ AMD FreeSync-kompatibel WQHD PC-skärm

Ultrabreda skärmar är populära enheter för grafiska designers och andra yrken som arbetar med bilder eller video. De låter dig faktiskt öppna två eller tre fönster sida vid sida och arbeta samtidigt på de öppna programmen. Detta undviker att behöva jonglera med alt+tabbar för att byta skärm. Och dessutom är det mer ekonomiskt än att ha två eller tre skärmar inkopplade samtidigt: här har du bara ett uttag att använda.

Modellen WQHD S34J552WQR från Samsung är därför en 34″ skärm med en upplösning på 21:9. Den är utrustad med funktionen PBP (Picture By Picture) som gör att två olika källor kan visas sida vid sida i sin ursprungliga upplösning. att den är utrustad med en DisplayPort 1.2-port, en HDMI 2.0-port och en HDMI 1.4-port.

Betraktningsvinkeln är 178°, med en latenstid på 4 millisekunder och en uppdateringsfrekvens på 75 Hz. Skärmen är kompatibel med AMDs FreeSync-teknik som minskar rivningseffekten på skärmen när man spelar spel. Det är inte allt, eftersom FreeSync också tjänar till att minska latensen mellan dina mus-/tangentbordsåtgärder och deras inverkan på skärmen.

För 324€ har du därför en utmärkt ultrabred skärm, skuren för både kontorsautomation och spel.

1

Se erbjudandet på Samsungs ultrawide 34″-skärm för 324 € på Amazon

Hitta de bästa bildskärmarna

Om du letar efter en bra PC-skärm, inbjuder vi dig att konsultera vår hemgjorda jämförande köpguide. Helt oberoende och objektiv listar den egenskaperna, egenskaperna och defekterna hos de bästa skärmarna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button