Bra plan: Canal+, Netflix och beIN SPORTS till chockpriser!

Canal+ sänker priserna för denna skolstartssäsong med en begränsad serie som samlar det bästa av sport, filmer och serier till ett pris av mindre än 30 €/månad.

kanal +

Med detta exceptionella erbjudande erbjuder Canal+ ett allt-i-ett Canal + Netflix + beIN SPORTS begränsad seriepaket som innehåller ett imponerande antal exklusiva program. Helt enkelt en av de bästa valuta för pengarna som finns för din tv.

Den begränsade serien Canal + Netflix + beIN SPORTS i korthet

  • Franska och internationella filmer i första exklusivitet 6 månader efter premiären
  • Netflix ingår
  • Tillgång till beIN SPORTS och hela Champions League

Vanligtvis erbjuds till ett pris av €40,99/månad, denna Canal+ begränsade serie är nu tillgänglig för dig till ett pris av endast €29,99/månad.

Se Canal + Netflix + beIN SPORTS limited-serien för 29,99 €/månad

Ett komplett paket till förmånligt pris i ett år

Med Canal + Netflix + beIN SPORTS limited-serien låter Canal+ dig uppleva de största känslorna till en reducerad hastighet under ett år. Efter 12 månaders prenumeration kommer priset att sjunka till 40,99 €/månad, vilket förblir billigare än ackumuleringen av de viktigaste streamingplattformarna, och detta utan att räkna tillgången till sporttävlingar i sin helhet och exklusivt.

Canal + Netflix + beIN SPORTS begränsad serie: ett komplett paket för att uppleva de största känslorna

Denna Canal + Netflix + beIN SPORTS limited-serie inkluderar de mest prestigefyllda produkterna som ingår i de olika Canal+-erbjudandena. Det är kort sagt det enklaste och mest prisvärda paketet som finns tillgängligt idag i den franska mediegruppens katalog.

Du får först tillgång till Canal+, den fjärde kanalen som nu är mycket mer än bara en tv-kanal. Via myCanal-applikationen har du tillgång till alla filmer i första exklusivitet knappt 6 månader efter biopremiär. Du behöver inte köpa eller hyra filmer längre, de finns redan på Canal+ innan du ens ställer dig frågan. Canal+ erbjuder dig också många internationella serier samt en prestigefylld katalog med originalproduktioner, från Bureau des Légendes via Engrenages utan att glömma La Flamme och Le Flambeau, de två redan kultserier av Jonathan Cohen.

Utöver detta mycket rika erbjudande inkluderar din prenumeration även tillgång till Netflix för att hitta de tusentals filmer, serier och dokumentärer som finns på plattformen. Det är absolut omöjligt att inte hitta ett program att binge-titta på för kvällen eller helgen.

Slutligen inkluderar Limited Series ett beIN SPORTS-abonnemang. Kanalen har nu rättigheterna till Champions League för fotbollsfans som inte vill missa någon match under hela året. beIN SPORTS har även rättigheterna till Africa Cup of Nations, La Liga, Serie A och Bundesliga.

Se Canal + Netflix + beIN SPORTS limited-serien för 29,99 €/månad

För att få veta ännu mer, tveka inte att läsa vårt fullständiga test av myCanal.

Vilken videostreamingplattform för en lyckad tv-kväll?

För att upptäcka de viktigaste flaggskeppsprogrammen för varje plattform och få all information som priser, tillgängliga video- och ljudkvaliteter och mer, inbjuder vi dig att konsultera vår jämförelse av de bästa videoströmningstjänsterna 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button