Bra plan Apple: med lanseringen av nya iPad Pro sjunker 2020-versionen i pris

Oavsett om det är för arbete, underhållning eller för att chatta med nära och kära, är pekplattan den perfekta enheten. Och vem är bättre än Apple för att leverera den mest givande upplevelsen inom dessa områden?! Det är därför vi kommer att fokusera på iPad Pro (2020) som säljs för 899,99 €.

apple_ipad

iPad Pro 2020, fortfarande och alltid en utmärkt surfplatta

  • Överdådig 11-tums skärm
  • Utmärkt prestanda tack vare A12Z-processorn
  • Autonomi upp till 10 timmar

Se iPad Pro (2:a generationen) 11-tumserbjudande för 899,99 € hos Darty

En fantastisk iPad på rea!

Denna kampanj på -27 % på den berömda andra generationens iPad Pro är värd för Darty. Det franska företaget har gjort allt för att tillfredsställa sina kunder med till exempel gratis hemleverans för alla köpare. Hämtning i butik utan extra kostnad är också möjligt. Men om du vill få din surfplatta inom 24 timmar måste du betala 4,99 €. Betalning i fyra omgångar finns också. Via denna betalningsmetod betalar du 224,99 €/månad (med 19,80 € i finansieringskostnad).

När det gäller de andra fördelarna som erbjuds av Darty, låt oss till exempel understryka gratis retur i butik, återvinning av din gamla utrustning för att få rabatt eller den juridiska garantin på 2 år. Slutligen är den här produkten berättigad till den 5-åriga garantin för Darty Max-prenumeranter.

iPad Pro: en 2020-version med vackra lämningar

Låt oss gå vidare till egenskaperna hos denna kära iPad Pro som har en magnifik Liquid Retina-skärm med en diagonal på 11 tum och en definition på 2388 x 1668 pixlar. Färgerna kommer att vara extremt exakta på denna panel. Dessutom levererar A12Z Bionic-chippet imponerande prestanda oavsett om det är i spelet eller för att navigera i gränssnittet med maximal flyt. Förutom 6 GB RAM finns ett internt minne på 512 GB som rymmer alla dina applikationer, videor och foton.

Eftersom vi pratar om foton är iPad Pro absolut ingen slarvig i denna disciplin med sin 12 MP-sensor som stöds av en 10 MP ultravidvinkel och en infraröd LiDAR-skanner. Utöver denna bakre enhet är en 7 MP-kamera placerad på framsidan för att delta i videosamtal med Full HD-kvalitet. Slutligen, den sista och viktigaste punkten, batteritiden kan utan svårighet nå tio timmar.

Se iPad Pro (2:a generationen) 11-tumserbjudande för 899,99 € hos Darty

Hur väljer man rätt pekplatta?

Slutligen måste det erkännas att iOS-ekosystemet inte nödvändigtvis är inom ekonomisk räckhåll för alla. Den goda nyheten är att det finns gott om alternativ om du bestämmer dig för att vända ryggen åt Apple. För att stödja dig så bra som möjligt har vi sammanställt detta fina urval av de bästa Android-pekplattorna som finns på marknaden för närvarande.

Relaterade Artiklar

Back to top button