Bra plan: 1 TB lagringsutrymme för mindre än 50 € med Toshiba Canvio Basics externa hårddisk

toshiba_dde1600

Det är en stor klassiker som kommer tillbaka i vår avdelning reserverad för bra erbjudanden i helgen. Du har känt igen det, här är vi i närvaro av Toshiba Canvio Basics 1 TB extern hårddisk för 49,64 €.

Se erbjudande Toshiba Canvio Basics 1TB extern hårddisk

Varför rekommenderar Clubic Toshiba Canvio Basics hårddisk?

  • Bra valuta för pengarna
  • Enkel att använda
  • Hedersamma prestationer

Jämförande : upptäck vår jämförelse av de bästa externa hårddiskarna 2021

Ett säkert kort

Vi åkte till Cdiscount i söndags för att hitta den här fantastiska affären några dagar före slutet av vinterrean 2021. Denna artikel säljs och skickas av företaget LaOla Store SL som har betyget 4,7/5 på onlineförsäljningsplattformen. För mindre än 50€ kommer du alltså att ha en bärbar extern hårddisk med en kapacitet på 1 TB som kommer att räcka till för att lagra dina foton, filmer och serier eller andra stora filer.

En komplett och robust hårddisk

Den här portabla externa hårddisken saknar inte styrkor, först och främst är dess ringa storlek och vikt som visar mindre än 150 gram så att du kan ta den var som helst utan att belamra den. På en mer teknisk sida har den här hårddisken USB 3.2 Gen 1-teknik, betydligt snabbare än USB 2.0, vilket tillåter dig mycket snabba höghastighetsöverföringar. Dess plug-and-play-funktion är också mycket enkel. Den kan användas med Windows utan någon annan programvara och du kan helt enkelt släppa dina filer genom att dra och släppa från din dator.

Se erbjudande Toshiba Canvio Basics 1TB extern hårddisk

Detta erbjudande kan vara intressant om du vill utöka din lagringskapacitet utan att nödvändigtvis köpa en ny maskin. Och för mindre än 50 € är det här senaste erbjudandet från vinterförsäljningen 2021 ganska överkomligt, så vänta inte längre!

Läs också:
Vinterrean fortsätter i helgen igen!

Relaterade Artiklar

Back to top button