Bra erbjudande: setet med 2 Huawei Band 6 anslutna armband (svarta och rosa) för mindre än 50 € 🔥

Bra erbjudande för dig som vill göra ett gruppköp på Huawei Band 6! Den här söndagen den 9 januari 2022, setet med 2 anslutna armband från det kinesiska märket är mindre än 50 euro genom en kampanjkod.

Huawei Band 6

Huawei Band 6 med två ord:

  • Maximal autonomi på 14 dagar
  • Bluetooth 5.0 kompatibel
  • Vacker AMOLED-skärm

Se erbjudandeset med 2 Huawei Band 6 för 49,99 € hos Rakuten

Huawei Band 6: 2 anslutna armband till priset av ett!

Några dagar före starten av vinterrean 2022 har Rakuten beslutat att föregripa det kommersiella evenemanget genom att låta medlemmarna spara 10 euro för alla köp som är större än eller lika med 59 euro.

Den här söndagen den 9 januari erbjuder den kommersiella plattformen, genom den franska butiken Boulanger, uppsättningen med 2 Huawei Band 6 anslutna armband (svart och rosa) för 49,99 euro istället för 119,98 euro (rekommenderat pris och synligt på Boulanger) hemsida). För att få det rabatterade priset anger du bara kupongen RAKUTEN10 under varukorgsteget.

För information krävs inga extra fraktkostnader vid hemleverans eller till en Boulangerbutik. Äntligen kommer ClubR Rakuten-medlemmar att kunna ha 5 euro i cashback att betala på Rakutens sajt.

De viktigaste egenskaperna hos det anslutna armbandet

Efter att ha nämnt Rakuten-erbjudandet, låt oss nu gå vidare till det anslutna armbandets huvudegenskaper.

Huawei Band 6 anses vara en bra konkurrent till Xiaomis Mi Band och har en 1,7-tums AMOLED-skärm med en upplösning på 194 x 368 pixlar, Bluetooth 5.0, en optisk puls/SpO2-sensor och operativsystemet LiteOS. Det anslutna objektet är kompatibelt med iOS och Android och har en maximal autonomi på 14 dagar.

Förutom pulssensorn finns även accelerometern och den elektroniska kompassen, sensorn för omgivande ljus, sömnanalysen, stegräknaren och 5 ATM vattentätheten.

För att avsluta med denna goda plan, levereras armbanden med instruktioner, en USB-kabel, en laddningskabel och ett laddningsstöd.

Se erbjudandeset med 2 Huawei Band 6 för 49,99 € hos Rakuten

Vilket blir ditt nästa uppkopplade armband?

Huawei Band 6 är ett uppkopplat armband som har ett bra pris-prestanda-förhållande.

Om du vill veta mer om alternativen till Huaweis Band 6, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa uppkopplade armbanden 2022.

Relaterade Artiklar

Back to top button