Bra Apple-plan: iPhone 13 Mini har sällan varit så prisvärd!

Det är en smartphone som är liten i storleken men stor i kapacitet och som gör en stark comeback i vår bra erbjudanden-sektion.

1

Vi hittar därför med viss glädje iPhone 13 Mini som ser priset sjunka denna vecka. Och om du inte har råd med den nya iPhone 14s (vilket kan förstås med tanke på deras priser…), fungerar mobilen som intresserar oss idag som ett trovärdigt alternativ.

iPhone 13 Mini i ett nötskal

  • En lyckad design och otrolig robusthet
  • Fortfarande trevlig prestation
  • Kan ta vackra bilder

Så du kan få iPhone 13 Mini för €743,99 istället för €809.

Hitta iPhone 13 Mini för 743,99 € hos Rakuten

Lite lägre pris

Att ha en gigantisk smartphone i fickan är inte nödvändigtvis den mest behagliga känslan i världen… Verkligen mobiltelefoner är inte riktigt populära bland tillverkarna. Lyckligtvis är det några som motsätter sig denna trend och iPhone 13 Mini är ett bevis på det! Vi kommer därför att berätta för dig fördelarna med denna modell samt de procedurer som införts för att hjälpa dig att få den.

Vi finns på Rakuten och vet att hemleverans är gratis för alla kunder. Ditt paket kommer fram mycket snabbt inom 2 till 4 arbetsdagar. Delbetalning från €186 per månad är också relevant. Slutligen förblir grundgarantin giltig i 2 år.

iPhone 13 Mini: liten men ändå stark

Låt oss gå vidare till egenskaperna hos Apple-smarttelefonen som är utrustad med en 5,4-tums Super Retina XDR-skärm med en definition på 2340 x 1080 pixlar och en uppdateringsfrekvens på 60 Hz. En ganska ljus panel som säkert kommer att lysa upp ditt favoritinnehåll.

Prestanda kommer att säkerställas av en A15 Bionic-processor (5G-kompatibel), 4 GB RAM och 128 GB internminne. Kort sagt, du kan starta vilken applikation som helst och alla 3D-spel utan att bli utsatt för den minsta avmattning.

iPhone 13 Mini är också väldigt bra på foton som kan återges upp till 4K. Nattfångster är extremt framgångsrika. Vi noterar också närvaron av kraftfulla högtalare och en korrekt autonomi uppskattad till en hel dag. Slutligen är designen på denna mobil lika kompakt som den är motståndskraftig. Vattentätning är viktigt!

iPhone 13 Mini © Apple

Hitta iPhone 13 Mini för 743,99 € hos Rakuten

För att ta reda på allt om denna mycket trevliga smartphone, ta en titt på vårt kompletta test av iPhone 13 Mini (med iPhone 13 som gäststjärna).

Apple har alltid lösningen

Som du kan se är iPhone 13 Mini en smartphone riktad till ett mycket specifikt segment av befolkningen. Och om dess extremt kompakta utseende inte passar dig, kan andra modeller kanske bättre övertyga dig. De är alla i vår jämförelse av de bästa iPhones för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button