Bra Apple-plan: den nya MacBook har aldrig varit så prisvärd med Boulanger-erbjudandet 🔥

MacBook Air M1, som nyligen lanserades i Europa, är en av de bästa bärbara datorerna på marknaden. Tyvärr, det är uppenbarligen inte inom räckhåll för alla budgetar… Men idag har du möjlighet att få det för 929 € genom att sälja din gamla dator.

macbook

MacBook Air M1, den tunnaste Apple-datorn:

  • Högt flygande prestanda tack vare M1-processorn
  • Underbar skärm på 13,3 tum
  • Autonomi på cirka tolv timmar

Se MacBook Air M1-erbjudandet för 929 € på Boulanger

MacBook Air, ta steget upp till kraften i M1-chippet

Vi är skyldiga Boulanger denna kampanj. Men innan du går runt de vanliga villkoren, vet att du måste uppfylla vissa villkor för att vara berättigad till detta erbjudande. Således, den 1 november 2021, erbjuder det franska varumärket att ta tillbaka din gamla dator i perfekt skick för ett värde av 200 €. Detta dokument kommer att förklara allt för dig. Men för att uttrycka det enkelt, om du inte vill ta tillbaka en PC, kommer MacBook Air M1 att kosta dig €1129 och inte €929.

I övrigt erbjuds leverans hem eller i butik inom en timme till alla köpare. Delbetalning är också aktuellt vid behov. Den garanti som gäller för denna produkt gäller som alltid i två år.

MacBook Air M1: en ultralätt och högpresterande maskin

Dagens MacBook har en superb Retina-skärm med en diagonal på 13,3 tum och en definition på 2560 x 1600 pixlar. Plattan är idealiskt kalibrerad för allt ditt innehåll som kommer att glänsa på denna yta. I övrigt hittar vi den berömda Apple M1-processorn som stöds av 8 GB RAM och en SSD med 512 GB lagring. Grafikkortet är direkt integrerat i processorn. Det amerikanska märket anger att denna kopia är 3,5 gånger kraftfullare än sina föregångare. Den kommer att stödja den mest resurskrävande programvaran och utföra alla uppgifter med imponerande hastighet.

Avsaknaden av en fläkt gör MacBook Air M1 extremt tyst men utan att orsaka överhettning. Dessutom kommer finishen på chassit att uppfylla dina förväntningar. När det gäller ergonomi tillför TouchID också mycket. Slutligen är autonomin som närmar sig tiotalet timmar mycket tillfredsställande.

macbook

Se MacBook Air M1-erbjudandet för 929 € på Boulanger

Apple lägger paketet på bärbara datorer

Äppelmärket finns i nästan alla områden av våra liv. Under årens lopp har det dykt upp exceptionella Apple-enheter, men det är inte lätt att se klart när det gäller till exempel prestanda och möjligheter. Det är då Clubic-redaktionen kommer in i spelet med denna jämförelse av de bästa MacBook-datorerna för tillfället.

Relaterade Artiklar

Back to top button