Bouygues Telecom lanserar “Source”, en liten mobilplan, ansvarsfull och enad

Källa © Källa

Operatören avslöjar ett innovativt mobilerbjudande, kallat “Source”, utan versaler, som förespråkar digital nykterhet för 10 euro per månad.

Bouygues Telecom lanserade i torsdags ett helt nytt så kallat “ansvarsfullt och enat” mobilpaket, som för 10 euro per månad utan förpliktelse erbjuder 10 GB data till vilket vi kan lägga till de traditionella samtalen, SMS och MMS obegränsat. ” Inget revolutionerande », vill du berätta för oss? Inte riktigt. Med “Source”, detta är hans namn, låter operatören abonnenten återvinna sin sparade gigas. Förklaringar.

För Bouygues Telecom flödar det från källan!

Källpaketet förespråkar därför det som kallas “digital nykterhet”, med möjligheten som erbjuds kunderna att konvertera gigas som inte förbrukats i ekonomiskt stöd till föreningar. Bouygues Telecom lanserade detta icke-bindande paket i samarbete med Lilo, ett företag som beskriver sig själv som ” Den franska och solidaritetssökmotorn som finansierar de projekt du väljer gratis “. Mer än 1 000 föreningar eller stiftelser kan alltså stödjas, från den lilla grannskapsföreningen till den internationella NGO.

Källans miljöansvarspaket fungerar på ett sätt som inte kunde vara enklare. Paketprenumeration görs inte från Bouygues Telecoms webbplats men kan ha gjorts sedan dess Sourcemobile.fren dedikerad plattform, eller direkt från Source-mobilappen, tillgänglig på iOS och Android.

Proceduren inkluderar ett begränsat antal steg. Välj bara ditt telefonnummer (eller behåll ditt), skapa ett konto och skicka ditt identitetskort och ditt bankkort, och voila. Proceduren för avstängning eller uppsägning av prenumerationen förenklas också till det yttersta, eftersom det görs direkt från ansökan.

Ett modulärt paket som låter de föreningar du väljer att stödja

Källerbjudandet låter dig styra din förbrukning och få tillgång till tips som gör att du kan spara den. Applikationsinstrumentpanelen hjälper till att styra dess förbrukning och dess påverkan på miljön, särskilt genom att jonglera mellan Wi-Fi och 4G-nätverk. De obetalda gigasna omvandlas till “droppar” (det var enkelt!), Drops som sedan låter dig stödja de projekt du väljer.

Källa mobilapp © Källa

Det är möjligt, med källpaketet, att ladda din gigas som du vill, till en kurs av 2 euro för 2 ytterligare 2 GB (inom gränsen 10 GB, Max, därför 10 GB Basic + 10 GB dessutom, för en faktura Kan inte överstiga 20 euro per månad med tillägg), och detta alltid utan förpliktelser, enligt dess behov. Bouygues Telecom indikerar att täcka alla källnätverksbehov och erbjuder sina användare tillgång till 4G- och 4G+-nätverken, eftersom 5G inte är aktuellt.

Det är ett dygdigt förslag som vi gör idag med Source. Det är ett nytt sätt att engagera sig, för våra kunder och för Bouygues Telecom “Sade operatörens generaldirektör, Benoît Torlotting.

Vad tycker du om detta nya erbjudande, vilket är lite Trädbal där den Ecosia av mobilplanen?

Relaterade Artiklar

Back to top button