Boulanger erbjuder en fin rabatt på Logitech MX Keys Mini-tangentbordet

Behöver du ett trådlöst tangentbord för produktivitet och distanspendling, samtidigt som du sparar pengar? Team Bons Plans erbjuder dig ett Boulanger-erbjudande på det ikoniska Logitech MX Keys Mini-tangentbordet för 64,99 € tack vare koden MERCI15.

logitech-key-mx

Ett exceptionellt trådlöst tangentbord till försäljning

  • Optimal prestanda och komfort
  • Mycket kompatibel och kan paras med många enheter
  • Snygg och ultrakompakt design

Se Logitech MX Keys Mini-erbjudandet för 64,99 € på Boulanger

TACK kampanjen på Boulanger

Detta erbjudande på Logitech MX Keys Mini trådlösa tangentbord för 64,99 € tack vare koden MERCI15 erbjuds av Boulanger, som ger gratis leverans i Metropolitan France till ditt hem inom en arbetsdag. Gratis uttag under dagen från närmaste Boulanger-butik är möjligt i mån av tillgång. Produkten kommer med två års garanti.

Ett viktigt tillägg till din produktivitet Arsenal

Detta erbjudande från Boulanger är därför intresserad av ett trådlöst tangentbord från Logitech, ett märke som inte längre presenteras på området, än mindre dess ikoniska MX Keys Mini-modell.

Tack vare Smart Keys erbjuder MX Keys Mini optimal användarkomfort samt ett brett utbud av alternativ såsom rösttextdiktion, mikrofonaktivering eller emoji-tangenter. Den har också intelligent bakgrundsbelysning, vilket gör att knapparna lyser som svar på när dina fingrar är i närheten av dem och anpassar sig även till omgivande ljusförhållanden.

Trots dessa idealiska funktioner för produktivitet och komfort visar sig MX Keys Mini vara mycket kompatibel och kan paras ihop med tre enheter, så länge dessa har ett Bluetooth-system. Det kan köras på ett brett utbud av operativsystem, med Android, macOS, iOS, Windows och Linux som leder vägen. Denna praktiska och mångsidiga parning kan aktiveras med en knapptryckning för att växla MX Keys Mini till någon av de tre ihopparade enheterna. Om den är kapad för trådlös användning är det fortfarande möjligt att ansluta MX Keys Mini till en enhet med USB-C-port.

Allt detta är insvept i en extremt kompakt och särskilt elegant design i den mest attraktiva grafitfärgen. Dessa extremt “mini”-mått gör den idealisk för resor, mobila arbetare eller distansarbete.

Se Logitech MX Keys Mini-erbjudandet för 64,99 € på Boulanger

Hitta det trådlösa tangentbordet du behöver med vår jämförelse

Innan du tar del av detta attraktiva erbjudande från Boulanger, tveka inte att konsultera vår jämförelse av de bästa tangentborden 2022, för att se om den legendariska MX Keys Mini kan hålla sig mot större konkurrenter.

Relaterade Artiklar

Back to top button