Bose lanserar sin Soundlink Flex, en högtalare som kan följa med dig på alla dina utflykter

Bose Soundlink Flex

Ny Bluetooth högtalare och vattentät från Bose, Soundlink
Flex utlovar en komplett äventyrarupplevelse, allt med integrationen av avancerad ljudarkitektur.

Liten nomadhögtalare på 9,1 x 20 x 5,3 cm för en vikt på
450 g, Bose Soundlink Flex visar en ganska trevlig design, inte alltför
modern eller riktigt retro.

Bekväm överallt, även i vattnet

En av fördelarna här är att produkten finns i tre färger: svart, molnvit och skifferblå. Ganska avlångt, den har kontrollknappar i överkant och en rem för att fästa produkten.

Bose Soundlink Flex

Konstruktionen är ganska robust, blandar en silikonbaksida och ett frontgaller i stål. IP67, därför resistent mot damm och nedsänkning, Soundlink Flex är designad för att kunna flyta på vattenytan vid ett fall.

Bas, i alla positioner

Även om vattentäta Bluetooth-högtalare ofta är ganska enkla, till och med grundläggande, föremål vad gäller ljud, hindrar detta inte
byggare för att fullända tekniken.

Bose utvecklar här ett ganska klassiskt format, men ett som har visat sig. Den är baserad på en bredbandshögtalare som utvecklats speciellt för tillfället, i sig kopplad till två passiva radiatorer, för att förbättra responsen vid låga frekvenser. Allt går hand i hand med ljudbehandling (DSP) gjord i Bose.

Bose Soundlink Flex

Varumärket lyfter också fram en intern teknologi, PositionIQ,
vilket gör det möjligt att anpassa ljudet i förhållande till höljets läge: stående på kanten, liggande, hängd i sin rem.

För anslutning kan Soundlink Flex fungera i stereo (eller dubbelmono) när den paras ihop med en andra modell. Ännu mer, via SimpleSync-teknik, är det möjligt att para ihop modellen med vilken produkt som helst i Bose-anslutna universum, till exempel soundbars.

Slutligen meddelas högtalarens autonomi vid 12 timmar (USB-C-laddning), en genomsnittlig siffra för en produkt av denna storlek. Tillgänglig från 16 december till ett pris av 169 euro, Bose Soundlink Flex finns redan i förbeställning på märkets hemsida.

Bose Soundlink Revolve II-recension: kompakthet och förträfflighet hos en modell som förnyar lite

Fyra år efter släppet av den utmärkta Soundlink Revolve presenterar Bose ersättaren. En ny version som i verkligheten bara ändrar några få detaljer och framför allt verkar behålla de formidabla fördelarna med det som i våra ögon kvarstår drottningen av bärbara högtalare på runt 200€.
Läs mer

Källa: Bose pressmeddelande

Relaterade Artiklar

Back to top button