Börja veckan på rätt sätt med rabatterad Surfshark VPN

Om du regelbundet granskar VPN-marknaden måste du vara medveten om att Surfshark på bara fyra års existens har lyckats ta sig upp bland de bästa lösningarna inom sitt område!

surfshark

Och om vi lägger till lämplig prestanda möjligheten att göra solida besparingar genom att ta hänsyn till det obegränsade antalet enheter som samtidigt täcks av Surfshark, finns det något att förföra!

Surfshark VPN i ett nötskal

  • Surfshark Nexus-teknik
  • Obegränsat antal samtidigt täckta enheter
  • 256-bitars AES-kryptering

Med ett pris som bibehålls på 2,20 euro per månad under den här skolstartsperioden och en rabatt på -83 % på den gällande standardpriset per månad, är det rätt tillfälle att utrusta dig med Surfshark!

Se Surfsharks VPN-erbjudande på 2,20 €/månad i 2 år + 3 månader

Öka din cyberintegritet till ett fyndpris under de kommande två åren

Det här är mycket att ta tag i under denna skolgångsperiod för att erbjuda alla dem som är dig kära en god dos cybersekretess till en lägre kostnad! Faktum är att Surfsharks VPN-lösning fortfarande är tillgänglig för 2,20 €/månad med 2 år + 3 månaders täckning!

Du får alltså -83 % rabatt på din första räkning, vilket uppgår till totalt €59,76. Observera att priserna som visas är exklusive moms, aktuell moms tillkommer därför vid betalning. Slutligen, om det behövs, drar du nytta av en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti.

SurfsharkVPN

Se erbjudandet

Läs meddelandet


8.8

SurfsharkVPN

  • Hastigheter över genomsnittet
  • Obegränsat antal enheter
  • Förstärkt kryptering

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Även om den fortfarande är ung, är Surfshark en topptjänst nästan på nivån med de bästa VPN:erna på marknaden. Det sticker ut genom att erbjuda ett obegränsat antal samtidiga anslutningar samt avancerade säkerhetsverktyg. Det är ett av de bästa möjliga valen för allmänheten.

Surfshark är fortfarande en av de mest pålitliga VPN-lösningarna i världen

Ett obegränsat antal enheter täcks samtidigt, med applikationer under Linux, macOS och Windows för datorer, samt under Android och iOS för smartphones, och täckning även tillgänglig på dina boxar, dina spelkonsoler, din NAS, dina smarta TV-apparater och andra routrar och surfplattor kan vi bara uppskatta. Denna VPN är faktiskt också riktigt lätt och har därför väldigt liten inverkan på dina enheters prestanda, samtidigt som den erbjuder mycket användbara hastigheter för att undvika latens. Nå upp till 10 Gb/s på Surfsharks mest trafikerade servrar för att säkerställa fantastiska streamingkvällar och sikta på 4K-innehåll.

surfshark visual

Se Surfsharks VPN-erbjudande på 2,20 €/månad i 2 år + 3 månader

Surfshark erbjuder dig utmärkta säkerhetsprotokoll (IKeV2, OpenVPN, WireGuard), 256-bitars AES-kryptering, en strikt policy för ingen loggning tack vare dess registrering på Brittiska Jungfruöarna och dess senaste teknologi, Nexus. Detta ansluter dig i förväg till ett nätverk av servrar, vilket inducerar ett extra lager av säkerhet, samt en minskad risk för förlust av din VPN-anslutning genom ökad stabilitet. Annars tar vid behov kill-switchen, som kan aktiveras som du vill, över.

Slutligen, Surfshark är mycket praktiskt i både personligt och professionellt liv. Oavsett om det är under en distansarbetande dag mellan ditt hem och en tågresa, eller till och med på jobbet, är denna VPN idealisk för att få privatliv och förvirra spårare. Välj bara en av de 3200 servrarna i 95 länder, med möjligheten att begränsa ditt val enligt dina behov, och du är klar. Räkna, om nödvändigt, med engelsktalande kundservice via e-post och chatt 24/7, och för att lära dig ännu mer, konsultera vår 100% oberoende åsikt där Surfshark får en mycket bra 8/10!

Vilken VPN har bäst valuta för pengarna?

Surfshark är onekligen en av de bästa VPN:erna på marknaden 2022, med en mycket bra fjärdeplats i vår 100% oberoende jämförelse dedikerad till dessa lösningar.

Relaterade Artiklar

Back to top button