Börja hemundervisning ditt barn med hjälp av dessa gratis webbplatser

På grund av hur saker och ting är i världen just nu, är de flesta barn för närvarande fast hemma utan något att göra. I denna situation bör föräldrar överväga hemundervisning(hemundervisning) av sina barn för att se till att de ligger steget före när de kommer tillbaka till skolan.

De bästa hemundervisningssajterna du kan använda gratis

Föräldrar som inte vet hur de ska hemundervisa sina små monster, vad sägs om att söka hjälp online? Det finns många alternativ att välja mellan, så för att göra saker enklare för dig bestämde vi oss för att lista de fem bästa onlinehemundervisningstjänsterna. Tjänsterna vi kommer att prata om idag är gratis att använda i skrivande stund. Dessutom innehåller de alla en mängd information för dina barns välmående.

  1. GoNoodle
  2. Tekniker Hemskola mamma
  3. [электронная почта защищена]
  4. Skolastisk
  5. Roald Dahl: saker att göra inomhus.

1]GoNoodle

Ditt barns hemundervisning behöver vara heltäckande, därför vill vi rekommendera hemsidan GoNoodle som ger en av de viktigaste aspekterna av lärande för barn. Vad det är? Tja, det handlar om fysiska övningar (FU).

Hemundervisning inkluderar inte idrott i mångas ögon, men vi är här för att säga att det inte alls är sant. Nu anledningen föräldrar bör ta en titt på GoNoodle på grund av att han varje vecka erbjuder olika klasser.

Eftersom fokus här ligger på barn, är fysisk aktivitet inte tröttande tack vare tillägget av olika typer av träning. Vi förstår att spelaren NFL(NFL) är en del av denna verksamhet och lär ut smidighet och koordination för att bara nämna några.

Om du har enheter Äpple TV, Amazon Fire TV och Roku , GoNoodle ska fungera bra när den är ansluten till en stor skärm.

Besök den officiella webbplatsen.

2]Tech Home School Mamma

Barn(Barn) behöver lära sig om teknik i tidig ålder, så vilken är den bästa webbplatsen för att ge dem den nödvändiga kunskapen. Vi vill gärna rekommendera Teknikens hemskola mamma en blogg skapad av en kvinna känd som Beth(beth).

Hon har lyckats sätta ihop alla de bästa tekniska hemundervisningskurserna online för att göra dem mer tillgängliga och har gjort ett fantastiskt jobb hittills. Dessutom kommer användaren att hitta en beskrivning av alla kurser innan han bestämmer sig för vilken som är bäst.

Det är säkert att säga att bloggen innehåller massor av information, så även om du inte är ett barn så finns det mycket att lära här.

Besök den officiella webbplatsen.

3] [электронная почта защищена]

Poängen är att skaparna TED-föreläsningar beslutat att skapa ett nytt program utformat för att främja elevers lärande utan att behöva gå i skolan. Vad vi hittills har förstått, initiativet [email protected] är att leverera dagliga nyhetsbrev till prenumeranter med gratis lektioner, utmaningar och andra aktiviteter för att hålla eleverna på tårna.

Lektionerna är bra för elever på lågstadiet, mellanstadiet, gymnasiet och universitetet.

Besök den officiella webbplatsen.

4]Utbildning

Kanske inte alla visste om det, men Skolastisk är en utbildningsjätte, och vet du vad? Företaget har släppt flera kurser från sitt stora bibliotek för att skapa fyra veckors utbildningskurser. Användare måste nu registrera sig för att ta del av det som har att erbjuda Skolastisk men det borde inte vara ett stort problem.

Björn(Bear) innebär att du måste registrera dig som lärare, förälder eller elev. Därifrån kan tjänsten användas för alltid.

Besök den officiella webbplatsen la.scholastic.com .

5]Roald Dahl: Saker att göra inomhus

Böcker Roald Dahl(Roald Dahl) är ganska populära, särskilt bland barn. Den officiella webbsidan har för närvarande en sektion för inomhusaktiviteter som är värd för flera resurser utformade för att hålla barnen underhållna och utbildade.

Eftersom det inkluderar pedagogiska och roliga aktiviteter kan vi vara säkra på att ditt barn eller barn kommer att ha kul att lära sig hemifrån under denna osäkra tid. Dessutom gillar vi att hemsidan Roald Dahl tillräckligt informativ för att tillfredsställa de flesta.

Besök den officiella webbplatsen.

Läs mer(Läs nästa) : Bästa gratis Math-spelappar för barn på Windows 10 PC.

På grund av hur världen ser ut just nu sitter de flesta barn för närvarande fast hemma utan något att göra. I en situation som denna bör föräldrar överväga hemundervisning sina barn för att se till att de ligger steget före när de återvänder till skolan.

Bästa hemundervisningswebbplatser som är gratis att använda

Föräldrar, som inte är säkra på hur de ska gå till väga för att undervisa sina små monster, ja, vad sägs om att söka hjälp på nätet? Det finns många alternativ att välja mellan, så gör det enklare för dig, vi har beslutat att lista de fem bästa hemundervisningstjänsterna online. Tjänsterna vi kommer att prata om idag är gratis att använda i skrivande stund. Dessutom kommer de alla med massor av information för dina barns välbefinnande.

  1. GoNoodle
  2. Teknikens hemskola mamma
  3. [email protected]
  4. Skolastisk
  5. Roald Dahl: Saker att göra inomhus.

1]GoNoodle

Börja hemundervisning ditt barn

Hemundervisning ditt barn måste vara en väl avrundad sak, det är därför vi vill rekommendera webbplatsen, GoNoodle ger en av de viktigaste aspekterna av lärande för barn. Vad är det exakt? Tja, allt handlar om fysisk träning (PE).

Skolgång hemifrån inkluderar i mångas ögon inte idrott, men vi är här för att säga att det inte alls är sanningen. Nu, anledningen till att föräldrar bör ta en titt på GoNoodle, beror helt och hållet på att det erbjuder olika aktiviteter varje vecka.

Eftersom det är barn som står i fokus här är de fysiska aktiviteterna inte tråkiga med tillägg av olika typer av övningar. Vi förstår att en NFL-spelare är en del av det här, och han lär ut agility- och koordinationsträning, för att nämna några.

Av dig som har Apple TV, Amazon Fire TV och Roku-enheter borde GoNoodle fungera bra när den är ansluten till en större skärm.

Besök den officiella webbplatsen.

2]Teknikens hemskola mamma

Barn bör lära sig om teknik i tidig ålder, så vilken är den bästa webbplatsen för att ge dem den kunskap de behöver. Vi vill rekommendera Techie Home School Mom, en blogg skapad av en kvinna känd som Beth.

Hon lyckades sätta ihop alla de bästa hemundervisningskurserna online för att göra dem mer tillgängliga, och hittills har hon gjort ett fantastiskt jobb. Dessutom kommer användaren att hitta en beskrivning av alla kurser innan han bestämmer sig för vilken som är bäst.

Vi kan med säkerhet säga att bloggen är hem för massor av information, därför, även om du inte är ett barn, finns det ganska mycket att lära här.

Besök den officiella webbplatsen.

3] [email protected]

Här är grejen, folket bakom TED Talks bestämde sig för att skapa ett nytt program utformat för att främja lärande för elever utan att någonsin behöva gå i skolan. Från vad vi hittills har förstått, [email protected] initiativ handlar om att leverera dagliga nyhetsbrev till prenumeranter med gratis klasser, utmaningar och andra aktiviteter för att hålla eleverna på tårna.

Lektionerna är bra för elever som går på lågstadiet, mellanstadiet, gymnasiet och universitetet.

Besök den officiella webbplatsen.

4]Skolastisk

Alla kanske inte visste detta, men Scholastic är en utbildningsjätte, och gissa vad? Företaget har släppt flera kurser från sitt stora bibliotek för att skapa fyra veckor långa utbildningskurser. Nu måste användare registrera sig för att dra nytta av vad Scholastic har att erbjuda, men det borde inte vara några större problem.

Tänk på att du måste registrera dig som antingen lärare, förälder eller elev. Därifrån är tjänsten gratis att använda för alltid.

Besök den officiella webbplatsen på .

5]Roald Dahl: Saker att göra inomhus

Böcker från Roald Dahl är ganska populära, särskilt bland barn. Nuförtiden har den officiella webbsidan en sektion som heter Saker att göra inomhus, och den är hem för flera resurser utformade för att underhålla och utbilda barn.

Eftersom det inkluderar pedagogiska och roliga aktiviteter kan vi vara säkra på att ditt barn eller dina barn kommer att ha kul att lära sig hemifrån under dessa osäkra tider. Dessutom älskar vi det faktum att Roald Dahls webbplats är tillräckligt omfattande för att tillfredsställa de flesta.

Besök den officiella webbplatsen.

Läs Nästa: Bästa gratis Math-spelappar för barn på Windows 10 PC.

Relaterade Artiklar

Back to top button