Borderlands, filmen: synopsis presenterades äntligen

Borderlands 3

Om vi ​​vet mycket av filmens skådespelare Borderlands
sammanfattningen hade förblivit hemlig fram till början av veckan.

Och den här är nära besläktad med den senaste avslöjade skådespelaren, Edgar Ramirez (Amerikansk brottsberättelse, carlos), som kommer att spela Deukalian Atlas, grundaren och ledaren för det eponyma företaget, en av huvudantagonisterna i det första spelet.

Läs också:
Borderlands, filmen: Tiny Tina hittar sin tolk i Ariana Greenblatts person

Vill du ha det bästa för dina vapen? Välj Atlas! »

Edgar Ramirez ansluter sig därför till en redan prestigefylld skådespelare för filmatiseringen av den berömda Gearbox-serien. Han kommer att spela Deukalian Atlas, mannen i spetsen för det interplanetära sällskap som han gav sitt namn till.

I första matchen Borderlands, erbjuder Atlas-företaget lika många avancerade vapen som formidabla motståndare. Både en vapenhandlare och en militärstyrka, Atlas avser i detta spel att tillägna sig den berömda Pandoras ark för att få makt.

Eli Roth, filmregissör Borderlands för Lionsgate, talade om Edgar Ramirez, utvald att förkroppsliga denna viktiga karaktär i franchisens universum: ” Atlas måste ha en magnetisk personlighet, någon med lika mycket karisma och charm som beslöjat hot. Jag har alltid varit ett fan av Edgars framträdande och han fortsätter att imponera på mig vid varje dramatisk vändning. Vi vill skapa något vilt och roligt, och väldigt annorlunda än vad Edgar är van vid. Jag är verkligen exalterad över att jobba med honom. »

Läs också:
Borderlands, filmen: Cate Blanchett kommer att spela en huvudroll

Vill du ha en historia? Nåväl, jag ska berätta en! »

För att åtfölja presentationen av denna emblematiska karaktär, sammanfattningen av filmen Borderlands tar äntligen form, offentligt avslöjat i ett pressmeddelande:

Lilith (Cate Blanchett) är en fredlös med ett mystiskt förflutet, som motvilligt återvänder till Pandora, hennes hemplanet, för att hitta den försvunna dottern till Atlas (Edgar Ramirez), ledare för världens mäktigaste vapenföretag i galaxen.

Hon kommer att bilda en allians med en brokig besättning: Roland (Kevin Hart), en före detta elitlegosoldat som söker förlossning till varje pris; Tiny Tina (Ariana Greenblatt), en tonåring med en explosiv karaktär; Krieg (Florian Munteanu), hennes beskyddare med en motstridig personlighet; Tannis (Jamie Lee Curtis), vetenskapsmannen med tveksamt förstånd; och Claptrap (Jack Black), en robot som har svaret på allt (förutom trappor).

Dessa osannolika hjältar kommer att behöva slåss mot utomjordingar och banditer för att hitta och skydda den försvunna flickan, som kan ha nyckeln till ofattbar makt. Universums öde kan mycket väl ligga i deras händer, men de kommer att behöva kämpa för något ännu större: varandra. avslutar pressmeddelandet.

Ett scenario helt annorlunda än det som skildras i sagans två första opus Borderlands, alltså. Allt som återstår är att vänta på att se alla dessa vackra människor i aktion, filmen Borderlands ska börja filma inom kort.

Källa: serietidning

Relaterade Artiklar

Back to top button